www.tbileasing.ro

 

Binoclu

Leasing autovehicule noi si second hand

TBI Leasing iti ofera una dintre cele mai convenabile solutii pentru achizitionarea autoturismului dorit: finantarea in sistem de leasing auto. Poti beneficia de un pachet complet de srvicii integrate de finantare si asigurare pentru toate marcile si tipurile existente de autovehicule.

 

Leasing Echipamente

Ne place sa fim printre cei mai buni si e firesc sa fim alaturi de cei care isi doresc acelasi lucru. Din acest motiv, TBI Leasing te sprijina in achizitionarea echipamentelor noi, oferindu-ti produse financiare flexibile, analiza si consiliere.

Echipamente pentru urmatoarele domenii de activitate: medical, textil, constructii, industrie alimentara, HoReCa, agricol, prelucrare lemn si productie mobilier, service auto, video si TV, telecomunicatii, foto si tipografic, impachetat si etichetat, IT.

 

Leasing Imobiliar

TBI Leasing iti sprijina dorintele de a achizitiona orice iti doresti: spatii rezidentiale, comerciale, spatii de birouri, hale, depozite, spatii de produsctie etc.

 

Sale & Lease Back

  • In cazul in care aveti nevoie de lichiditati pentru dezvoltarea companiei, ne vindeti un bun aflat deja in proprietatea dumneavoastra
  • In baza unui contract de leasing, pe perioada aleasa de dumneavoastra, va pastrati dreptul de utilizare asupra obiectivului respectiv
  • La finalul contractului, bunul revine in proprietatea dumneavoastra

Contact TBI Bank

Casa de schimb valutar

22.11.2017 Cumparare
1 EUR4.5950
1 USD3.8691
22.11.2017 Vanzare
1 EUR4.6950
1 USD4.0369