Istoric

TBI BANK

In luna Iulie 2011, grupul TBIF Financial Services B.V a finalizat negocierile pentru achizitia NLB Banka Sofia si, astfel, TBI Bank a devenit parte a marii familii TBIF in Bulgaria si s-a alaturat unui grup financiar international aflat intr-un stadiu de dezvoltare stabila si de succes, cu o derulare eficienta si profitabila a afacerilor sale. 

In luna august 2012, Banca Nationala a Romaniei a inscris Sucursala Bucuresti a TBI BANK EAD Sofia in Registrul Institutiilor de Credit, iar in luna octombrie, Sucursala a fost inregistrata la Registrul Comertului ca entitate juridica distincta.

In scurtul timp de la infiintarea Sucursalei, TBI Bank a construit un portofoliu de produse care vin in intampinarea nevoilor clientilor:

  • produse de cont curent, transferuri, schimburi valutare, operatiuni cu numerar
  • produse de economisire - depozite la termen si conturi de economiii
  • produse de creditare persoane juridice

TBI Bank doreste sa se pozitioneze pe piata serviciilor financiare din Romania ca o banca dinamica, orientata catre nevoile clientilor.


TBIF Financial Services B.V.

 

TBIF Financial Services B.V., fondat in Olanda in anul 2001, este un grup creat cu scopul de achizitii si administrarea investitiilor in Europa Centrala si de Est. Grupul a intrat pe piata din Romania in anul 2002 prin compania de leasing TBI Leasing IFN SA, urmata in anul 2004 de compania de credite de consum TBI Credit IFN SA si in anul 2012 de sucursala Bucuresti a TBI Bank EAD Sofia.

Grupul financiar activeaza in prezent in Romania, Bulgaria si Ucraina, unde desfasoara urmatoarele tipuri de activitati:

  • Banking
  • Credite de consum
  • Leasing
  • Credite ipotecare

Contact TBI Bank

Casa de schimb valutar

22.11.2017 Cumparare
1 EUR4.5950
1 USD3.8691
22.11.2017 Vanzare
1 EUR4.6950
1 USD4.0369