Subheader
Aplicatia tbi. Cumperi online, de oriunde.
Platesti mai tarziu, in 4 rate fara dobanda.
Descarca acum

Aplicatia ta pentru cumparaturi inteligente!

It's easy!

Aplicatia ta pentru cumparaturi inteligente!

Cumpara ce iti doresti de la peste 1000 de comercianti online din Romania si plateste mai tarziu in 4 rate fara dobanda sau pana la 60 de rate fixe.

Cumpara acum ce iti doresti

Cumpara acum ce iti doresti
Ai peste 1000 de comercianti online disponibili in aplicatie.
Plateste inteligent
Pentru cumparaturi de pana in 1000 lei poti imparti costul in 4 rate fara dobanda. Pentru cumparaturi peste 1000 Lei poti alege pana la 60 rate fixe.
Tii cheltuielile sub control
Vezi in timp real care sunt creditele si ratele tale la tbi si le gestionezi direct din aplicatie. Pentru a nu rata nicio plata iti vom reaminti de fiecare data, direct din aplicatie.

Cumparaturi 100% sigure

Why our customers returns?

Cumparaturi 100% sigure

Faci cumparaturi inteligente in doar cativa pasi:

 • descarci gratuit aplicatia din Google Play sau App Store si iti inregistrezi contul (ai nevoie doar de o adresa de e-mail si un numar de telefon)
 • cauti si accesezi direct din aplicatie magazinul online de la care vrei sa cumperi produsele dorite
 • esti redirectionat catre site-ul magazinului online de unde iti selectezi produsele dorite si le adaugi in cos
 • alegi optiunea de plata prin rate tbi bank, urmezi pasii pentru a obtine o limita de cumparaturi (in cazul in care deja ai o limita de cumparaturi de la tbi bank vei putea folosi limita disponibila)
 • finalizezi comanda. Daca te razgandesti nu este nicio problema. Poti returna cu usurinta produsele
 • pentru a nu rata platile iti vom reaminti de fiecare data

Pana la 60.000 lei limita pentru cumparaturi in aplicatie

It's easy!

Pana la 60.000 lei limita pentru cumparaturi in aplicatie

Poti obtine pana la 60.000 lei limita de cumparaturi. Acceseaza sectiunea Magazine din aplicatie, initiaza o prima cumparatura de la un magazin partener si poti obtine pe loc o limita de cumparaturi.

Platesti flexibil, in rate fara dobanda, tu hotarasti:

 • pana la 4 rate fara dobanda* (pentru cumparaturile cu o valoare intre 100 si 1.000 lei) sau
 • pana la 60 de rate fixe**(pentru cumparaturile cu o valoare mai mare de 1.000 de lei)

Daca esti client tbi si ai deja o limita de cumparaturi acordata de tbi, o poti folosi cu usurinta pentru cumparaturile prin aplicatie la orice magazin online.

Iti administrezi si platesti rapid creditele de la tbi

Why our customers returns?

Iti administrezi si platesti rapid creditele de la tbi

 • verifici valoarea totala a limitei de credit. Soldul afisat in tbi app va reflecta platile efectuate anterior scadentei lunare.
 • platesti ratele lunare direct din aplicatie
 • setezi alerte pentru datele scadente
 • plan de rambursare direct din aplicatie
 • plata recurenta

Extra cash, 100% online

It's easy!

Extra cash, 100% online

Oricand ai nevoie, poti solicita o suma extra de bani, direct din aplicatie. In functie de profilul tau de client poti obtine pana la 60.000 lei.  Procesul este 100% digital, raspunsul vine instant, iar banii ajung in orice cont bancar doresti, de la orice banca din Romania.

Te inregistrezi simplu si rapid. Descopera cat este de simplu sa platesti ratele direct din aplicatie

Exemple reprezentative de calcul

4 rate cu 0% dobanda

*Pentru cumparaturi in valoare de 1000 lei, pe o perioada de 4 luni, cu o dobanda anuala fixa de 0%, comisionul de analiza a dosarului este de 40 lei, rata lunara fixa este de 260 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 20,80% iar, valoarea totala platibila este 1040 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate.

Pana la 60 de rate convenabile

**Pentru cumparaturi in valoare de 10.000 lei, pe o perioada de 60 luni, cu o dobanda anuala fixa de 20%, comisionul de analiza a dosarului este de 170 lei, prima de asigurare de viata este inclusa in rata si este in valoare de 1,220.40 lei, rata lunara fixa este de 301,78 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 22.80% iar, valoarea totala platibila este 18,106.56 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate.

Creditul cash

***Pentru un credit cash in valoare de 16.000 lei, pe o perioada de 60 luni, cu o dobanda anuala fixa de 26.90%, comisionul de analiza a dosarului este de 299 lei, prima de asigurare de viata este inclusa in rata si este in valoare de 3,618.38 lei, rata lunara fixa este de 606.99 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 31.47% iar, valoarea totala platibila este 36,419.63 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Precentul de dobanda este fix si se va stabili in functie de profilul si istoricul tau de creditare, dar si in functie de optiunile tale pentru asigurarea de viata.

Intrebari frecvente

Cum ma pot inregistra in aplicatie?

Descarci gratuit aplicatia din Google Play sau din App Store. Ulterior, pentru a crea un cont de client, accesezi link-ul »Incepe«, pe care il gasesti pe oricare din paginile de prezentare ale aplicatiei. Completezi adresa ta de e-mail si datele personale solicitate in procesul de inregistrare si gata… ai acces direct la contul tau tbi, direct de pe telefon.
Daca esti deja client, completezi adresa de e-mail pe care ai declarat-o in relatia cu tbi. Vei primi un cod unic de autorizare pe numarul de telefon inregistrat. Apoi, vei putea sa iti setezi singur o parola cu care te vei autentifica in aplicatie.
Daca esti client nou, completezi adresa de e-mail si iti setezi o parola cu care te vei autentifica in aplicatie. Ulterior, va fi necesar sa ne comunici numarul de telefon (te ajutam sa il validam si inregistram printr-un cod unic de autentificare), CNP-ul si numele tau.

Vezi cat este de simplu chiar din acest tutorial: Cum te inregistrezi in aplicatia tbi – YouTube

Inregistrarea in aplicatie implica eventuale costuri?

Nu. Inregistrarea ta in aplicatia tbi este si va ramane bineinteles gratuita, pe toata durata contractului.

Cum imi pot sterge contul de client?

Poti sterge contul de client oricand doresti, accesand din App Sectiunea – Profil/Setarile contului/Solicita stergerea contului

Pot vizualiza platile efectuate in timp real?

Istoricul platilor tale nu este vizibil in timp real in tbi app. Suma datorata de plata se actualizeaza lunar conform datelor scadente comunicate in conditiile contractuale. Soldul afisat in tbi app va reflecta platile efectuate anterior scadentei lunare.

Descarca acum gratuit noua aplicatie tbi din Google Play sau App Store.

subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii