Subheader
Am lansat aplicatia tbi
Descarca acum

Iti transformi cumparaturile in experiente fara griji!

It's easy!

Iti transformi cumparaturile in experiente fara griji!

Descopera sute de comercianti, cumpara acum si plateste mai tarziu

Beneficii

Iti transformi cumparaturile in experiente fara griji
Cumperi ce iti doresti: ai sute de comercianti disponibili in aplicatie
Platesti relaxat
in 4 rate fara dobanda*, sau poti alege sa platesti in pana la 60 de rate convenabile**, pentru cumparaturi cu o valoare mai mare de 1.000 lei
Iti tii cheltuielile sub control
acces in timp real la tranzactiile tale si creditele tbi. Poti plati simplu si rapid rata direct in aplicatie

Cumparaturi 100% sigure

Why our customers returns?

Cumparaturi 100% sigure

Orice comanda facuta prin aplicatia tbi este o tranzactie sigura. In plus, nu trebuie sa inregistrezi cardul bancar sau alte detalii de cont curent. Iata cum te bucuri de cumparaturi relaxate in doar 5 pasi:

 • Descarca gratuit din Google Play si App Store si inregistreaza-te in aplicatie (ai nevoie doar de o adresa de e-mail si un numar de telefon)
 • Cauta in aplicatie si selecteaza magazinul de la care care vrei sa cumperi produsele dorite
 • Esti redirectionat catre site-ul magazinului partener de unde iti selectezi produsele dorite si le adaugi in cos
 • Alegi optiunea de plata prin rate tbi bank, urmezi pasii pentru a obtine o limita de cumparaturi (in cazul in care deja ai o limita de cumparaturi de la tbi bank, vei folosi limita disponibila)
 • Finalizezi comanda si gata… in cel mai scurt timp va ajunge la tine

Pana la 60.000 lei limita pentru cumparaturi in aplicatie

It's easy!

Pana la 60.000 lei limita pentru cumparaturi in aplicatie

Poti obtine pana la 60.000 lei limita de cumparaturi. Acceseaza sectiunea Magazine din aplicatie, initiaza o prima cumparatura de la un magazin partener si afla ce limita de cumparaturi poti obtine.

Cum folosesti limita, tu decizi:

 • Pana la 4 rate fara dobanda* (pentru cumparaturile cu o valoare intre 100 si 1.000 lei) sau
 • Pana la 60 de rate convenabile si fixe**(pentru cumparaturile cu o valoare mai mare de 1.000 de lei)

Gestioneaza-ti creditele din aplicatie

Why our customers returns?

Gestioneaza-ti creditele din aplicatie

Salveaza timp si bani cu aplicatia tbi:

 • verifici in timp real care este valoarea totala a limitei de credit aprobate
 • platesti ratele lunare direct din aplicatie, oricand vrei tu si de oriunde te-ai afla
 • ai alerte de plata inainte de fiecare scadenta
 • poti verifica planul de rambursare direct din aplicatie

Obtii pana la 25.000 lei extra cash

It's easy!

Obtii pana la 25.000 lei extra cash

Daca ai nevoie de extra finantare, poti solicita pana la 25.000 lei,  simplu, direct din aplicatie.

Procesul este 100% digital, raspunsul vine instant*** iar banii ti-i trimitem in orice cont bancar, de la orice banca din Romania.

Exemple reprezentative de calcul

4 rate cu 0% dobanda

*Pentru cumparaturi in valoare de 1000 lei, pe o perioada de 4 luni, cu o dobanda anuala fixa de 0%, comisionul de analiza a dosarului este de 40 lei, rata lunara fixa este de 260 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 20,80% iar, valoarea totala platibila este 1040 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate.

Pana la 60 de rate convenabile

**Pentru cumparaturi in valoare de 10.000 lei, pe o perioada de 60 luni, cu o dobanda anuala fixa de 20%, comisionul de analiza a dosarului este de 170 lei, prima de asigurare de viata este inclusa in rata si este in valoare de 1,220.40 lei, rata lunara fixa este de 301,78 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 22.80% iar, valoarea totala platibila este 18,106.56 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate.

Creditul cash

***Pentru un credit cash in valoare de 16.000 lei, pe o perioada de 60 luni, cu o dobanda anuala fixa de 26.90%, comisionul de analiza a dosarului este de 299 lei, prima de asigurare de viata este inclusa in rata si este in valoare de 3,618.38 lei, rata lunara fixa este de 606.99 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 31.47% iar, valoarea totala platibila este 36,419.63 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Precentul de dobanda este fix si se va stabili in functie de profilul si istoricul tau de creditare, dar si in functie de optiunile tale pentru asigurarea de viata.

Intrebari frecvente

Cum ma pot inregistra in aplicatie?

Descarci gratuit aplicatia din Google Play sau din App Store. Ulterior, pentru a crea un cont de client, accesezi link-ul »Incepe«, pe care il gasesti pe oricare din paginile de prezentare ale aplicatiei. Completezi adresa ta de e-mail si datele personale solicitate in procesul de inregistrare si gata… ai acces direct la contul tau tbi, direct de pe telefon.
Daca esti deja client, completezi adresa de e-mail pe care ai declarat-o in relatia cu tbi. Vei primi un cod unic de autorizare pe numarul de telefon inregistrat. Apoi, vei putea sa iti setezi singur o parola cu care te vei autentifica in aplicatie.
Daca esti client nou, completezi adresa de e-mail si iti setezi o parola cu care te vei autentifica in aplicatie. Ulterior, va fi necesar sa ne comunici numarul de telefon (te ajutam sa il validam si inregistram printr-un cod unic de autentificare), CNP-ul si numele tau.

Inregistrarea in aplicatie implica eventuale costuri?

Nu. Inregistrarea ta in aplicatia tbi este si va ramane bineinteles gratuita, pe toata durata contractului.

Cum imi pot sterge contul de client?

Poti sterge contul de client oricand doresti, accesand din App Sectiunea – Profil/Setarile contului/Solicita stergerea contului

Descarca acum gratuit noua aplicatie tbi din Google Play sau App Store.

subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii