Subheader
Beneficiile asigurarii tale de viata
Descopera detaliile asigurarii tale de viata si cum continua sa te protejeze chiar daca contractul tau pentru linia de credit tbi a fost inchisa.

Ti-ai acoperit prin rambursare anticipata integrala un plan de rate din limita ta de Credit sau intreaga datorie? Sau chiar ti-ai inchis contractul aferent Liniei de Credit oferita de tbi prin rambursare anticipata integrala?

Dorim sa te informam ca te bucuri in continuare de protectia data de asigurarea de viata aferenta tranzactiilor efectuate prin intermediul acestui produs si ca ai devenit beneficiarul exclusiv al asigurarii de viata asociate acestuia.

Iti prezentam in cele ce urmeaza ce riscuri continua sa acopere si cum te poti bucura de protectia pe care ti-o ofera aceasta asigurare.

O mica recapitulare

✨ Asigurarea ta acopera soldul tranzactiilor efectuate din limita ta de credit, iar in cazul in care se produce unul din riscurile pentru care esti asigurat, vei beneficia de despagubire conform sumei graficului de credit initial

✨ Asigurarea ta de viata este oferita de Metropolitan Life Asigurari si a fost vanduta de TBI BANK EAD Sofia – Sucursala Bucuresti, in calitate de agent de asigurare afiliat, cod RAJ: 500502

✨ Pentru detalii complete, iti recomandam sa consulti Contractele de Asigurare primite la momentul efectuarii tranzactiilor prin intermediul Liniei de Credit oferite de tbi. Acesta include Formularul de inscriere, Certificatul de asigurare si Termenii si Conditiile de asigurare.

Riscuri acoperite

✔️ Deces din imbolnavire

✔️ Deces din accident

Tipul de risc acoperit poate varia in functie de suma imprumutata initial prin contractul de credit.

Valoarea despagubirilor (indemnizatiilor)

  • Deces din imbolnavire: 100% din soldul ramas de rambursat al Imprumutului la data decesului, conform graficului initial de rambursare/100% din soldul creditului utilizat din Limita de credit aprobata prin tranzactii rambursate in rate, conform ultimului extras lunar de cont emis anterior datei decesului;
  • Deces din accident:
    • Pentru imprumuturi mai mici sau egale cu suma de 25.000 lei: 100% din soldul ramas de rambursat al Imprumutului la data decesului, conform graficului initial de rambursare/100% din soldul creditului utilizat din Limita de credit aprobata prin tranzactii rambursate in rate, conform ultimului extras lunar de cont emis anterior datei decesului
    • Pentru imprumuturi cu suma cuprinsa intre 25.000,01 – 60.000 lei: 200% din soldul ramas de rambursat al Imprumutului la data decesului, conform graficului initial de rambursare/200% din soldul creditului utilizat din Limita de credit aprobata prin tranzactii rambursate in rate, conform ultimului extras lunar de cont emis anterior datei decesului.

Pachetul de asigurare este:

tabel asigurare riscuri acoperite pagina linie credit

Pentru a verifica pachetul asigurarii tale, te invitam sa consulti Contractele de Asigurare primite impreuna cu documentele de creditare la momentul efectuarii tranzactiilor. In Certificatul de asigurare vei gasi exact pachetul tau de asigurare si riscurile acoperite.

Pentru informatii suplimentare privind asigurarea ta de viata, te rugam sa contactezi Metropolitan Life.

In cazul in care ai aplicat pentru produsul Linie de Credit tbi in cadrul unui magazin fizic, partener tbi, de unde ti-ai achizitionat un bun sau un serviciu, te rugam sa contactezi Metropolitan Life pentru a verifica pachetul asigurarii tale de viata si a-ti oferi informatiile necesare.

subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii