• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

AUGUST 2020: OPTIMISM

Intr-o perioada in care putini comunica, noi mergem contra curentului. Transparenta si informarea raman o preocupare importanta pentru noi, indiferent de vremuri, iar creativitatea este in centrul a tot ceea ce facem. Gandim dincolo de conventional, lucram cu entuziasm si te tinem continuu la curent cu noi produse si parteneriate interesante, care te vor ajuta sa-ti cresti si mai mult vanzarile cu ajutorul TBIPay. Asa ca ti-am pregatit o trecere in revista a celor mai recente noutati si promitem sa revenim in fiecare luna cu update. Ramai cu ochii pe TBI!

 

PARTENERIAT CU PATRIA BANK 

 

TBI Credit a incheiat in premiera, ca parte a strategiei TBIPay/Merchant Solution, un parteneriat cu Patria Bank pentru acordarea de credite de consum sub forma de cash pentru persoane fizice. Aceasta integrare a fost implementata ca urmare a cerintelor primite din partea partenerilor pentru clientii lor care doresc sa imprumute bani cash.

In loc sa mearga intr-o sucursala bancara pentru a solicita un imprumut, clientii partenerilor pot aplica pentru un credit de consum, pentru cumparaturi sau alte cheltuieli, direct in magazinul partener, simplu si rapid. Noua solutie este accesibila direct in platforma Bankly sau in aplicatia mobila, la sectiunea Brokerage, iar fluxul de lucru este foarte simplu si usor de urmarit. Peste 3.500 de locatii partenere au acces la acest tip de credit, iar numarul de cereri de credit inregistrate este in crestere.

 

TBI INCURAJEAZA CLIENTII SA MEARGA LA CUMPARATURI IN MAGAZINELE PARTENERE

 

TBIPay are un scop clar: sa ajute clientii sa cumpere cat mai usor si sa-si ajute partenerii sa vanda cat mai mult, mai ales in aceste momente dificile. Ca urmare, TBIPay isi indruma clientii sa mearga la cumparaturi cu plata in rate sau prin credit in magazinele partenere din orasul in care locuiesc.

Peste 36.000 de clienti TBI au primit, la inceputul lunii august, un SMS personalizat prin care au fost incurajati sa aleaga unul dintre magazinele partenere TBI pentru cumparaturi si au fost informati ce suma pot imprumuta pentru aceste cumparaturi, in functie de gradul de indatorare al fiecaruia.

Actiunea implementata de TBIPay a dat roade, iar multi parteneri ne-au multumit. Si nu ne oprim aici  – TBIPay isi ia angajamentul sa indrume in fiecare luna clientii catre magazine partenere TBI, ajutandu-i cu optiuni din care sa aleaga unde vor merge la cumparaturi in functie de nevoile fiecaruia.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Cum să crești vânzarea pe Marketplace-uri ca eMag, elefant.ro
DECEMBRIE 2021: REUSITA
SEPTEMBRIE 2021: RASPLATA
AUGUST 2021: COLABORARE
IULIE 2021: FLEXIBILITATE
IUNIE 2021: LOIALITATE