• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

DECEMBRIE 2021: REUSITA

Premiul “Cumperi acum, platesti mai tarziu -BNPL” oferit de Financial Intelligence 

 

Am facut-o din nou! Oferirea de solutii #inovatoare pentru a usura viata clientilor nostri este esentialul a tot ceea ce facem, iar TBIPay este un adevarat campion cand vine vorba de acest aspect! Echipa noastra a pus mult suflet si inca o data am primit o recunoastere pentru munca noastra. Suntem bucurosi sa va informam ca TBIPay a fost premiat de Financial Intelligence in #România pentru ca a oferit cea mai buna experienta pentru clienti in segmentul #BNPL – consultati cea mai recenta postare pe LinkedIn.

MyTBI

 

Suntem fericiti sa va informam ca am lansat o noua sectiune pe www.tbibank.ro, intitulata MyTBI. Aceasta pagina 24/7 este dedicata exclusiv clientilor nostri. Stim ca asteptarile acestora sunt formate din nevoile, ideile si sentimentele legate de produsele si serviciile pe care le-au achizitionat. De aceea, am incercat sa venim in intampinarea acestora cu aceasta functionalitate. Acum, prin sectiunea MyTBI, clientii nostri pot:

  • trimite orice solicitare legata de produsele lor (ex., rambursari anticipate, inchidere de cont etc.)
  • afla cu un singur click limita disponibila a liniei de credit
  • actualiza datele personale fara a fi nevoie sa trimita nicio cerere scrisa

 

Stabilitatea sistemelor si imbunatatirea timpului de raspuns

 

Deoarece Merchant Portal (Bankly) ramane in centrul relatiei noastre cu partenerii, ne straduim continuu sa-l aducem in fruntea jocului. Un pas foarte mare catre acest obiectiv a fost integrarea API intre Merchant Portal si sistemul nostru bancar de baza, care a pornit la inceputul acestui an. Scopul principal a fost acela de a realiza o conexiune mai stabila intre cele doua sisteme, rezultand intr-un numar redus de blocaje, reinitieri si pierderi de clienti. Marea data de lansare a fost 26 noiembrie 2021 si a adus beneficii extraordinare, facand posibile atat imprumuturile in magazin, cat si imprumuturile personale.

Stii ca ne plac numerele, asa ca ghici ce?

  • Am inregistrat o scadere de 3,5 min pana la aprobare (scadere >50%)
  • Timpul de transfer al aplicatiilor POS catre Charisma a scazut la 20 de secunde de la 1,5 min
  • Trimiterea loturilor de aplicatii a crescut de la 6 pe minut la 100 pe minut, deci transfer instantaneuTBIPay isi tine promisiunea – de a dezvolta si imbunatati in mod continuu facilitatile si de a va oferi sisteme fluide pentru ca dvs. sa puteti vinde mai mult.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Cum să crești vânzarea pe Marketplace-uri ca eMag, elefant.ro
SEPTEMBRIE 2021: RASPLATA
AUGUST 2021: COLABORARE
IULIE 2021: FLEXIBILITATE
IUNIE 2021: LOIALITATE
MAI 2021: EVENIMENTE