• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

IANUARIE 2021: DEZVOLTARE

Dupa un 2020 plin de provocari, am inceput acest an in forta, asa cum era de asteptat. In 2021, culegem roadele unei organizari excelente derulate anul trecut si suntem gata sa profitam de oportunitatile care apar pe masura ce trece pandemia. Desigur, avem grija ca toata lumea sa castige in jurul nostru, de la parteneri la clienti, in special cu ajutorul TBIPay. Mereu suntem cu ochii pe cele mai noi tendinte si ne adaptam rapid. Fii si tu cu ochii pe TBI!

PERIOADA DE REFLECTIE CU DOBANDA 0%  

Cand vorbim despre achizitia de bunuri sau servicii in rate, foarte multi clienti spun ca vor sa faca o anumita achizitie in rate, dar vor sa si inchida creditul in cateva luni. Plecand de la ceea ce clientii ne comunica, venim in intampinarea acestora si extindem paleta de produse financiare ale TBIPay. Astfel, introducem in premiera un produs financiar adresat clientilor ce doresc sa faca o achizitie de bunuri sau servicii in rate, insa vor sa ramburseze si sa inchida creditul rapid: 4 Luni perioada de reflectie cu dobanda 0%. Functionalitatea acestui produs financiar este simpla – clientul are primele 4 luni cu dobanda 0% si poate sa-si inchida creditul in aceasta perioada beneficiind de dobanda de 0%. In cazul in care, din diverse motive, clientul nu mai poate achita creditul in cele 4 luni, atunci perioada de creditare este automat extinsa, insa, pentru noua perioada de creditare, se va percepe dobanda. Produsul financiar este deja activ si sute de clienti au beneficiat de el.

 

QUATTRO IN MAGAZINELE FIZICE 

Va spuneam, in editia de luna trecuta a newsletter-ului, de conceptul Buy Now Pay Later (cumpara acum, plateste mai tarziu) si implementarea acestuia in premiera de catre TBIPay pe piata din Romania in zona de e-commerce. Va anuntam acum cu bucurie ca acest produs este disponibil si poate fi folosit si in reteaua de magazine fizice, prin intermediul fluxului de lucru Link2Pay. Indiferent de industria in care activati, va puteti baza pe un nou concept de creditare pentru o categorie de clienti ce nu era acoperita de produsul de creditare standard. Produsul de creditare este destinat oricarei achizitii de maximum 1.000 lei, in 4 rate fara dobanda. De aici si denumirea produsului: TBI Quattro. Prima rata este platita pe loc, o data cu achizitia produselor/serviciilor, iar celelalte 3 rate in urmatoarele 3 luni. TBIPay, prin intermediul produsul financiar Quattro, ajuta  comerciantii parteneri sa-si creasca media cosului de produse vandute si sa ofere clientilor servicii de creditare rapide, digitalizate si cu zero costuri.

INDUSTRIA MEDICALA

TBIPay si-a propus ca in anul 2021 sa ajute cat mai multi clienti/pacienti sa-si rezolve problemele de sanatate si, in acelasi timp, sa-si ajute partenerii din industria medicala sa-si creasca vanzarile. In prezent, TBIPay are in portofoliu peste 300 de clinici partenere din diverse zone medicale: stomatologie, chirurgie plastica, maternitati, medicina generala, aparate auditive etc. Recent, prin intermediul unui nou parteneriat, prin proiectul “Zambete in Rate”, am adaugat in portofoliu peste 100 de clinici stomatologice din toata tara. Expansiunea TBIPay in industria medicala este rapida si este o prioritate atat prin nevoia de finantare semnalata de clientii existenti TBI, dar si prin cerinta clara a clinicilor, care ne solicita un parteneriat in acest sens si anume sa oferim o solutie de finantare pacientilor lor. TBIPay nu doar ca este orientat spre aceasta industrie, insa a dezvoltat si solutii de finantare astfel incat creditarea pacientior sa fie una simpla si rapida atat pentru mediul offline, dar si online.

 

In acest fel, am demonstrat inca o data ca oricine poate castiga mai multi clienti si poate obtine vanzari mai mari cu solutiile TBIPay. Noi te indemnam mereu sa fii mai creativ, sa-ti promovezi produsele si serviciile cu plata prin TBIPay! Sa tii minte mereu: una dintre povestile de succes din urmatorul nostru mesaj ar putea fi chiar a ta!

Ultimele articole

Citeste mai mult
Cum să crești vânzarea pe Marketplace-uri ca eMag, elefant.ro
DECEMBRIE 2021: REUSITA
SEPTEMBRIE 2021: RASPLATA
AUGUST 2021: COLABORARE
IULIE 2021: FLEXIBILITATE
IUNIE 2021: LOIALITATE