• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

IULIE 2020: REVENIRE

Salutare din nou!

In newsletterul din aceasta luna vrem sa iti spunem, pe scurt, despre noile parteneriate si performante ale lunii Iulie. Si, asa cum stii deja, cu solutia de plata TBIPay, gasesti intotdeauna noi oportunitati. Am pregatit o trecere in revista a celor mai importante stiri si vom reveni in fiecare luna cu update. Ramai aproape!

 

APLICATIA DE MOBIL BANKLY

 

Aplicatia Bankly face parte din strategia TBIPay de a le oferi partenerilor solutii cat mai simple de finantare pentru clienti. Dupa luni de munca si dezvoltare, TBIPay a lansat in premiera in piata din Romania aplicatia de mobil Bankly, cu un flux extrem de simplu si intuitiv de creditare. Aplicatia a fost descarcata deja de peste 400 de parteneri si au fost efectuate cu succes peste 1.000 de aplicatii de credit.

Aplicatia de mobil Bankly oferta aceleasi functionalitati deja cunoscute in cadrul Bankly web: creditare bunuri offline, creditare bunuri Link 2 Pay (clientul incepe in offline si finalizeaza aplicatia in online) si creditare Persoane Juridice. Aplicatia este disponibila pentru smartphone-uri cu sistem Android si urmeaza sa fie extinsa si pentru dispozitivele cu sistem iOS.

 

CREDITARE PERSOANE JURIDICE

 

TBIPay a lansat in premiera creditul de nevoi personale pentru companii, fiind singurul creditor care ofera solutii de finantare atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Pentru ca totul sa fie cat mai simplu pentru parteneri, creditul pentru persoane juridice de la TBIPay este disponibil direct in aplicatia Bankly (varianta web si mobil), in doar cativa pasi simpli. Peste 200 de parteneri au initiat aplicatii de la lansarea solutiei, iar numarul lor este in plina crestere.

 

PARTENERIAT TBIPay CU JYSK Romania

 

TBIPay are o strategie simpla si clara: sa ajute toti comerciantii din Romania, indiferent de industria sau dimensiunea acestora, sa-si creasca vanzarile prin finantarea clientilor ce doresc sa achizitioneze produse/servicii din magazinele lor offline sau online. Astfel, compania tocmai a incheiat un nou partenerit cu JYSK, unul dintre cei mai mari comercianti din industria de mobila din Romania. JYSK este, la nivel global, unul dintre cele mai mari lanturi internationale de retail care comercializeaza produse pentru casa si gradina si care cuprinde peste 2.900 de magazine in 51 de tari. In Romania, JYSK este prezent din anul 2007 si are o retea de peste 80 de magazine. Solutia de creditare in parteneriatul cu JYSK este disponibila atat in reteaua de magazine offline, cat si in magazinul online www.jysk.ro.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Cum să crești vânzarea pe Marketplace-uri ca eMag, elefant.ro
DECEMBRIE 2021: REUSITA
SEPTEMBRIE 2021: RASPLATA
AUGUST 2021: COLABORARE
IULIE 2021: FLEXIBILITATE
IUNIE 2021: LOIALITATE