• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

NOIEMBRIE 2020: INOVATIE

2020 se apropie de final si va ramane probabil in memoria tuturor drept anul cu cele mai multe provocari personale si profesionale. Dar 2020 este in acelasi timp si anul care a adus numeroase inovatii, a accelerat digitalizarea in domenii care pana acum operau mai degraba intr-un mod traditional si a oferit oamenilor acces la solutii inovatoare pentru care altfel ar mai fi fost probabil nevoie de cativa ani sa apara. Digitalizarea si inovatia au fost prioritare pentru noi, la TBIPay. Suntem mereu cu ochii pe cele mai noi tendinte si tehnologii si ne dam peste cap sa le transformam in realitate pentru tine. Fii cu ochii pe TBI!

 

RECUNOASTERE FACIALA

 

Pana nu demult, la TBIPay erau disponibile doua modalitati de identificare si inrolare a clientilor pentru fluxul de creditare online: identificare video, prin care clientii erau verificati intr-un scurt interviu video, si, respectiv, operatiunea de transfer a sumei de 1 leu, prin care clientii plateau aceasta suma modica pentru a fi identificati in baza datelor tranzactiei. Ei bine, din noiembrie TBIPay a introdus o a treia modalitate: identificarea biometrica, prin efectuarea unui selfie / unei poze. Acum, fluxul de identificare si inrolare a unui client este mult mai simplu, rapid si usor de parcurs de catre orice client, de pe orice dispozitiv. 5.000 de clienți au folosit deja identificarea biometrica si ne-au felicitat pentru ca oferim aceasta solutie inovatoare, de ultima generatie.

 

SEMNATURA ELECTRONICA

 

De ce sa distrugem natura cand putem folosi rapid tehnologii simple si eficiente de semnare a contractelor de credit? Incepand din octombrie, TBIPay pune la dispozitia ta modalitatea de semnare a contractelor de credit in format digital. Cum functioneaza? Foarte simplu. Toti clientii care ne pot pune la dispozitie o adresa de mail valida vor primi mai intai pe SMS un link ce va fi accesat de catre client pentru semnarea documentelor de credit, iar apoi vor primi pe mail varianta finala de contract, impreuna cu toate acordurile (Birou Credite, ANAF). Aceasta facilitate va oferi clientilor tai un flux de lucru simplu, rapid, usor de gestionat si, cel mai important, adaptat la societatea dinamica din prezent.

 

MASINA CU PREMII

 

TBIPay ii premiaza pe cei care isi cumpara masina cu plata in rate in noiembrie. 12 noi proprietari de autoturism vor deveni, prin tragere la sorti, castigatorii unui voucher in valoare de 10.000 de lei, prin campania nationala „Ia-ti o masina in rate si poti castiga 12 vouchere x 10.000 LEI”. In total, 120.000 de lei. Tombola are loc in luna decembrie, iar cei 12 castigatori vor putea folosi voucherele pentru a cumpara o alta masina din acelasi parc auto de unde au cumparat-o si pe prima. Prin astfel de initiative, TBIPay sustine nu doar clientii care cauta finantare pentru achizitiile importante pentru ei, dar stimuleaza totodata si cresterea apetitului de creditare al acestora.

 

CUMPARATURI LA PARTENERI

 

TBIPay are o strategie bine definita: sa incurajeze clientii sa cumpere cat mai usor si sa-si ajute partenerii sa vanda cat mai mult. Peste 60.000 de clienti TBI au primit, la inceputul lunii noiembrie, un SMS personalizat prin care au fost incurajati sa aleaga unul dintre magazinele partenere TBI pentru cumparaturi in rate. Fie ca vorbim de achizitie de bunuri sau servicii, indiferent de industrie, clientii au fost indemnati sa mearga la cumparaturi si au primit multe reduceri semnificative pentru stimularea cumparaturilor. Toate SMS-urile trimise catre cei 61.250 clienti au fost personalizate iar clientii au fost informati si de suma pe care acestia o pot imprumuta, in functie de gradul de indatorare al fiecarui client. Actiunea  implementata de TBIPay a avut efectul asteptat si multi dintre parteneri ne-au multumit pentru directionarea de clienti pentru achizitia de bunuri/servicii in rate. Trimiterea de clienti TBI in magazinele partenere este o actiune cu recurenta lunara, urmand ca acestia sa-si aleaga singuri unde vor sa mearga sa-si faca cumparaturile, in functie de nevoile fiecaruia.

Aici am dat doar cateva exemple prin care oricine poate castiga mai multi clienti si vanzari mai mari cu solutiile TBIPay. Ca intotdeauna, te incurajam sa vii cu propriile idei creative de a-ti promova produsele si serviciile cu plata prin TBIPay! Tine minte: una dintre povestile de succes din urmatorul nostru mesaj ar putea fi chiar a ta!

Ultimele articole

Citeste mai mult
Cum să crești vânzarea pe Marketplace-uri ca eMag, elefant.ro
DECEMBRIE 2021: REUSITA
SEPTEMBRIE 2021: RASPLATA
AUGUST 2021: COLABORARE
IULIE 2021: FLEXIBILITATE
IUNIE 2021: LOIALITATE