• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

OCTOMBRIE: TEHNOLOGIE

Toata lumea este de acord ca nu traim vremuri obisnuite, iar tehnologia si mediul online au devenit mai importante ca oricand. Noi, la TBI, incercam sa privim dincolo de conventional, muncim cu pasiune si suntem alaturi de partenerii nostri. Bineinteles, te tinem mereu la curent cu noutatile care te pot ajuta sa te dezvolti impreuna cu TBIPay. Fii cu ochii pe TBI!

 

APLICATIA BANKLY DE MOBIL IN MAGAZINUL ANDROID

 

TBIPay vine, din nou cu vesti bune pentru tine. Incepand din octombrie, aplicatia Bankly, versiunea de mobil, este disponibila in magazinul de aplicatii Google Play si poate fi descarcata pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android. Dezvoltarea vine sa raspunda cerintelor partenerilor si suntem mandri ca am reusit sa o realizam rapid, mai ales ca suntem singurul finantator care ofera aceasta facilitate pentru tine si compania ta.

Ce inseamna aplicatia mobila Bankly? Cu ajutorul ei, poti initia si trimite aplicatii catre TBI de pe telefonul mobil, indiferent unde te afli. Practic, nu mai trebuie sa fii in fata unui laptop/desktop, poti initia aplicatia instant, atunci cand ai nevoie, chiar si in timpul vanzarii bunurilor/serviciilor. Versiunea mobila a aplicatiei este identica versiunii traditionale, ceea ce inseamna ca ai toate facilitatile Bankly cu care te-ai obisnuit deja direct pe dispozitivul mobil, iar orice operatiune efectuata pe varianta web este imediat disponibila si in varianta de mobil.

Peste 300 de parteneri au descarcat deja aplicatia din Google Play, iar numarul lor creste in continuare. Cum poti sa descarci si tu aplicatia mobila Bankly?

  • accesezi magazin Google Play din Android;
  • cauti “TBIPay” in magazinul Google Play si la rezultate selectezi si descarci aplicatia “TBIPay Pentru Comercianti”;
  • te autentifici cu userul si parola primita din partea TBIPay si cu care te autentifici in mod uzual la laptop/desktop;
  • poti initia si trimite aplicatii.

 

APROBARE AUTOMATA PANA LA 30.000 RON

 

Da, ai citit bine. :) Intr-o perioada dificila, in care multe institutii financiare vor sa micsoreze creditele oferite clientilor, TBIPay are o strategie diferita si orientata spre vanzare. Astfel, am luat decizia de a mari suma maxima ce poate fi aprobata pe flux automat, pana la 30.000 RON. Bineinteles, aceasta facilitate este disponibila pentru clientii cu un profil bun de creditare si care au un istoric bun in gestionarea unui credit. Aceasta dezvoltare este deja in productie si este foarte bine primita de catre partenerii nostri. Ba chiar am primit intrebari de la parteneri daca nu cumva e o greseala sau chiar e vorba despre aprobarea unui credit de 30.000 RON in numai 4 minute. :) Nu, nu este o greseala. TBIPay isi propune sa fie cat mai aproape de tine si de clientii tai prin servicii unice, rapide si de inalta calitate.

 

OFERTA LA CREDITE IPOTECARE

 

Viata de acasa s-a schimbat mult in ultima perioada, iar locuinta a devenit un univers complex: loc de munca, gradinita, scoala, sala de fitness, restaurant si altele, practic nicio camera nu mai este ce a fost acum un an.

Daca te gandesti sa te muti in urmatoarea perioada, afla ca partenerii nostri Patria Bank iti ofera posibilitatea de a obtine banii necesari, chiar si fara avans. TBIPay, prin intermediul partenerului Patria Bank, iti pune la dispozitie un produs personalizat, prin care vei putea accesa un credit ipotecar la cele mai mici dobanzi din piata.

Prin creditul ipotecar Patria Acasa de la Patria Bank poti achizitiona o noua casa, in valoare de pana la 350.000 euro (echivalent in lei). Poti opta pentru a cumpara casa cu avans de la 15% (lei) sau de la 20% (euro) din valoarea imobilului achizitionat. Daca nu vrei sa-ti folosesti economiile pentru avans, iar tu sau cineva din familie detineti o proprietate, poti alege sa garantezi imprumutul cu proprietatea detinuta. AVANSUL este ZERO in acest caz. Trebuie doar sa ai in vedere ca imobilul sa aiba o valoare de min. 80.000 de euro si sa fie amplasat intr-o zona urbana.

Alegi inclusiv tipul de dobanda preferat pentru creditul in lei: dobanda variabila pe toata durata contractului sau dobanda fixa in primii 5 ani si variabila incepand cu anul al 6-lea de contract. In plus, beneficiezi de multiple reduceri de dobanda in functie de optiuni. Mai multe detalii despre produs gasesti aici.

Daca iti doresti si parerea unui arhitect care sa te ajute in planificarea si optimizarea spatiului inainte de a te muta in noua locuinta, Patria Bank ofera cadou, pana la 18.12.2020, tuturor clientilor care contracteaza acest credit, o astfel de oportunitate. Mai multe detalii aici.

Pentru ca procesul de contractare al unui credit ipotecar poate parea unul laborios, partenerii nostri au pregatit un ghid prietenos pe care il poti descarca de aici.

Daca vrei sa incerci produsele oferite de partenerul nostru Patria Bank, te incurajam sa-ti lasi datele de contact in formularul din paginile lor online cu rugamintea ca in campul in care vei trece numele tau sa adaugi si codul TBI (de exemplu: Ion Popescu TBI)

Acum, ca ai o solutie de finantare la indemana, iti dorim mult succes in a gasi casa dorita!

 

Acestea sunt doar cateva exemple prin care poti castiga mai multi clienti si vanzari mai mari cu solutiile TBIPay. Ca de obicei, te incurajam sa ne impartasesti propriile tale idei creative de a-ti promova produsele si serviciile cu plata prin TBIPay! Nu uita: una dintre povestile de succes din urmatorul nostru newsletter ar putea fi chiar a ta!

Ultimele articole

Citeste mai mult
Cum să crești vânzarea pe Marketplace-uri ca eMag, elefant.ro
DECEMBRIE 2021: REUSITA
SEPTEMBRIE 2021: RASPLATA
AUGUST 2021: COLABORARE
IULIE 2021: FLEXIBILITATE
IUNIE 2021: LOIALITATE