Subheader
Creditul AUTO
Calatoreste in voia inimii
Vrei sa cumperi o masina, o motocicleta, un scooter sau chiar o autorulota? Aplica acum pentru Creditul Auto si iti poti indeplini visul de a conduce propriul tau vechicul.
SUMA
5000 - 50000 LEI
PERIOADA
12 - 60 LUNI
Aplica acum online

Beneficiezi de pana la 50.000 Lei si aprobare rapida:

Why our customers returns?

Beneficiezi de pana la 50.000 Lei si aprobare rapida:

  • 0% avans si fara garantii
  • Nu solicitam incheierea asigurarii Casco
  • Banii sunt virati direct in contul tau si ai la dispozitie pana la 45 de zile pentru a cumpara vechiculul si a prezenta talonul
  • Bucura-te de siguranta unei dobanzi fixe pe intreaga durata a contractului de credit pornind de la 12%/ an.

Beneficii

Banii sunt virati in contul tau personal deschis la orice banca din Romania sau pot fi ridicati din sucursalele CEC Bank.

Pot beneficia de credit inclusiv tinerii incepand cu varsta de 24 de ani.
Dobanda variaza in functie de istoricul tau de creditare . Alege varianta cu asigurare si co-debitor si poti obtine o finantare cu o rata anuala a dobanzii incepand cu 12%.

Exemplu reprezentativ*:
*Aceasta simulare reprezinta un exemplu de calcul efectuat pentru un Credit Auto cu asigurare cu o rata a dobanzii de 12%, respectiv pentru un Credit Auto fara asigurare cu o rata a dobanzii de 13%. Mentionam ca rata dobanzii se particularizeaza in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in urma analizarii cererii de credit potrivit politicii interne si reglementarilor legale in vigoare, in baza documentatiei furnizate si a nivelului de dobanda corespunzatoare conform profilului tau. In vederea obtinerii unui calcul personalizat, te invitam sa aplici online.

Exemplu reprezentativ pentru un Credit Auto cu asigurare: Pentru un credit in valoare de 25.000 lei pe o perioada de 60 luni, cu o dobanda anuala fixa de 12% (pe toata durata contractului), comision de analiza a dosarului (finantat de creditor) 249 lei, prima de asigurare de viata ( finantata de creditor) 2.651,15 lei, rata lunara fixa este 620,62 lei, DAE 13,12%, iar, valoarea totala platibila este 37.237,40 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de TBIBank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Procentul de dobanda este fix si se va stabili pornind de la 12%/an pana la 35.9%/an, in functie de profilul si istoricul tau de creditare, dar, si in functie de optiunile tale pentru asigurarea de viata.

Exemplu reprezentativ pentru un Credit Auto fara asigurare: Pentru un credit in valoare de 25.000 Lei, rambursat in 60 luni, rata anuala a dobanzii este 13% (pe toata durata contractului), comision de analiza a dosarului (finantat de creditor) 249 lei, rata lunara fixa este 574,49 lei, DAE 14,3%, iar, valoarea totala platibila este 34.469,54 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de TBIBank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Procentul de dobanda este fix si se va stabili pornind de la 13%/an pana la 37.9%/an, in functie de profilul si istoricul tau de creditare, dar, si in functie de optiunile tale pentru asigurarea de viata.

Metode rambursare

SelfPay terminals
The payment at any SelfPay terminal will be made by scanning the bar code from...
PayPoint terminals
PayPoint terminals are present in almost any commercially significant point.
Pay online
Anytime, simple and fast Pay online using a debit card issued in RON by introducing the CNP of the contract holder and a valid email address.

Documente necesare

Informare privind actualizarea dobanzilor
#Depozite
#Stiri corporate
Anunt mentenanta
Informare activitate mentenanta platforma depozite
#Anunturi
Informare privind actualizarea dobanzilor
#Depozite
#Stiri corporate
subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii