Pasul 1

Pasul 1

Clientul selecteaza produsele si serviciile dorite (online sau offline) si le plaseaza in cosul sau, apoi decide care dintre solutiile financiare ale TBI Bank este cea mai avantajoasa pentru el.

Pasul 2

Pasul 2

In  doar cateva minute, clientul primeste aprobarea creditului si toate detaliile despre imprumutul accesat.

Pasul 3

Pasul 3

Daca a primit aprobarea creditului, clientul primeste bunurile cumparate pe loc sau in functie de conditiile de livrare ale magazinului.

Testimoniale

Clientii nostri isi impartasesc experienta

Primim de la TBI oferte de marketing personalizate si materiale noi ori de cate ori este in desfasurare o campanie, ceea ce ne ajuta enorm in vanzari. E bine sa ai ce arata clientilor, e bine sa vii cu noutati si cu solutii noi de plata pentru ei. Colaborarea cu TBI este pe masura asteptarilor. Apreciem faptul ca ii simtim aproape de noi si ne putem baza pe ei in orice moment.

Alexandra Mare
Online Sales Manager
Quick Mobile

Vanzarile au crescut si am reusit sa ajungem la mai multi clienti. De fapt asta ne-am dorit! De la inceput am spus ca ne dorim ca produsele noastre sa ajunga la cat mai multi oameni. Crestem impreuna si sunt convins ca vom reusi tot impreuna.

Cezar Stroe
CEO
iHUNT

Daca ar fi sa caracterizam TBI in 3 cuvinte, acestea ar fi: modern, eficient si simplu. Vin mereu cu noi solutii inovatoare, sunt foarte deschisi la idei care sa ofere o experienta pozitiva clientului si suntem onorati de aceasta colaborare. De asemenea, recomand un parteneriat cu TBI si pentru optiunile lor de plata in rate.

Gabi Harja
Director Retea
Practic Electrocasnice

Solutia de creditare online TBI este una dintre cele mai eficiente din piata.
Procesul simplu, campaniile personalizate si suportul acordat au dus la o crestere a vanzarilor, adaugand business-ului un segment nou de clienti, care nu a fost acoperit pana acum. Recomand TBI pentru oricine isi doreste sa adauge un plus de valoare afacerii sale.

Tiberiu Pop
Owner
CEL.ro & DOMO.ro

De ce revin clientii nostri?

 

Pentru cumparaturi ulterioare fluxul dureaza doar 30 de secunde, fiind alcatuit din 2 pasi foarte simpli.

 

 

Odata ce devin clientii nostri, obtin urmatorul credit mult mai rapid si mai usor, deoarece profilul lor ramane in sistemele noastre.

 

Creste-ti vanzarile acum

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediu Central TBI Money

Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, parter + etaj 1, Sector 1

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.