Focus pe client

Solutie rapida si convenabila pentru clientii tai
Contacteaza echipa de vanzari

Proces simplu, in 3 pasi


1

Alege produsele dorite


Clientul selecteaza produsele si serviciile dorite (online sau offline) si le plaseaza in cosul sau, apoi decide care dintre solutiile financiare ale tbi bank este cea mai avantajoasa pentru el.
2

Aprobarea creditului


In doar cateva minute, clientul primeste aprobarea creditului si toate detaliile despre imprumutul accesat.
3

Cumpara


Daca a primit aprobarea creditului, clientul primeste bunurile cumparate pe loc sau in functie de conditiile de livrare ale magazinului.

De ce revin clientii nostri?

Odata ce devin clientii nostri, obtin urmatorul credit mult mai rapid si mai usor, deoarece profilul lor ramane in sistemele noastre. Sansa de aprobare este mai mare, iar procesul de cumparare in sine este mai rapid. Pentru cumparaturi ulterioare fluxul dureaza doar 30 de secunde, fiind alcatuit din 2 pasi foarte simpli.

 

Creste-ti vanzarile acum

building-block-image

Testimoniale

Clientii nostri isi impartasesc experienta

 

Daca ar fi sa caracterizam tbi in 3 cuvinte, acestea ar fi: modern, eficient si simplu. Vin mereu cu noi solutii inovatoare, sunt foarte deschisi la idei care sa ofere o experienta pozitiva clientului si suntem onorati de aceasta colaborare. De asemenea, recomand un parteneriat cu tbi si pentru optiunile lor de plata in rate.

 

 

Gabi Harja

Network Director, Practic Electrocasnice

 

Logo

 

Vanzarile au crescut si am reusit sa ajungem la mai multi clienti. De fapt asta ne-am dorit! De la inceput am spus ca ne dorim ca produsele noastre sa ajunga la cat mai multi oameni. Crestem impreuna si sunt convins ca vom reusi tot impreuna.

 

 

 

 

Cezar Stroe

CEO, iHUNT

 

Logo

 

Solutia de creditare online tbi este una dintre cele mai eficiente din piata. Procesul simplu, campaniile personalizate si suportul acordat au dus la o crestere a vanzarilor, adaugand business-ului un segment nou de clienti, care nu a fost acoperit pana acum. Recomand tbi pentru oricine isi doreste sa adauge un plus de valoare afacerii sale.

 

 

Tiberiu Pop

Owner, CEL.ro & DOMO.ro

 

Logo

 

Primim de la tbi oferte de marketing personalizate si materiale noi ori de cate ori este in desfasurare o campanie, ceea ce ne ajuta enorm in vanzari. E bine sa ai ce arata clientilor, e bine sa vii cu noutati si cu solutii noi de plata pentru ei. Colaborarea cu tbi este pe masura asteptarilor. Apreciem faptul ca ii simtim aproape de noi si ne putem baza pe ei in orice moment.

 

 

Alexandra Mare

Online Sales Manager, Quick Mobile

 

Logo

Contacts

  *
  *
  *
  *
  *
  Success
  Success
  Everything is OK
  Error
  Error
  Something went wrong

   *
   *
   *
   *
   *
   Success
   Success
   Everything is OK
   Error
   Error
   Something went wrong

    *
    *
    *
    *
    *
    Success
    Success
    Everything is OK
    Error
    Error
    Something went wrong

    Te vom contacta în maxim 24 de ore pentru a ne furniza documentele specificate mai jos, după care semnezi electronic contractul parteneriatului.


    • • Certificat de înregistrare
    • • Copie a cărții de identitate a asociaților
    • • Copie a cărții de identitate a administratorului
    • • Extras de cont (nu mai vechi de 3 luni)