Credit de investitii

Pentru a creste, afacerea ta are nevoie permanenta de schimbare si adaptare la noile conditii ale pietei. Anumite investitii trebuie facute din timp, astfel incat sa fii cu un pas inaintea competitiei.
Vreau credit

Mai multe despre credit

Fie ca doresti sa eficientizezi liniile de productie existente, sa obtii un spatiu de stocare mai mare, sa beneficiezi de un sediu mai incapator sau sa adaugi noi produse si servicii in portofoliul afacerii tale, venim in sprijinul tau cu o facilitate de finantare printr-un credit de investitii.

 

Valoarea investitiei si a finantarii aferente depinde foarte mult de fezabilitatea proiectului si de capacitatea acestuia de a aduce afacerii tale un randament suplimentar. Intrucat investitiile sunt proiecte care au un impact important asupra afacerii tale, consultantii nostri pot veni in sprijinul tau cu sfaturi utile in structurarea unei astfel de facilitati de finantare care sa se muleze perfect pe specificul proiectului de investitii pe care doresti sa il dezvolti.

building-block-image

Beneficii

Adaptat nevoilor tale

Consultanta in obtinerea celei mai potrivite structuri de finantare

Usor de obtinut

Timp redus de aprobare in baza unei documentatii simplificata

Flexibil

Grafic de rambursare personalizat

Scopuri multiple

Achizitie imobile, echipamente, masini

    Persoane Juridice

    0 / 10 000
    *Câmp obligatoriu

    *Important! Nu transmiteti mesaje cu continut confidential prin posta electronica. Desi au fost luate toate masurile de siguranta, securitatea informatiilor transmise prin mijloace electronice nu este total garantata fiind posibila folosirea acestora de catre terti.