Credit pentru Dezvoltari Imobiliare

In ultimii ani, am fost un partener important al dezvoltatorilor imobiliari mici si medii din Romania, participand activ in finantarea multor proiecte rezidentiale finalizate cu succes.
Vreau credit

Mai multe despre credit

Specialistii nostri in domeniul finantarilor imobiliare au o experienta vasta in construirea, impreuna cu clientii nostri, a unor structuri de finantare personalizate, optime pentru fiecare proiect imobiliar in parte.In ultimii ani, am fost un partener important al dezvoltatorilor imobiliari mici si medii din Romania, participand activ in finantarea a numeroase proiecte rezidentiale finalizate cu succes. Consultantii nostri in domeniul finantarilor imobiliare au o experienta vasta in construirea, impreuna cu clientii nostri, a unor structuri de finantare personalizate, optime pentru fiecare proiect imobiliar in parte.

building-block-image

Beneficii

Adaptat nevoilor tale

Finantare pe etape, personalizata proiectului tau

Usor de obtinut

Timp redus de aprobare in baza unei documentatii simplificata

Relaxat

Rambursezi creditul din veniturile generate de proiect

Flexibil

Perioada de finantare va fi stabilita iun functie de durata de executie a lucrarilor

    Persoane Juridice

    0 / 10 000
    *Câmp obligatoriu

    *Important! Nu transmiteti mesaje cu continut confidential prin posta electronica. Desi au fost luate toate masurile de siguranta, securitatea informatiilor transmise prin mijloace electronice nu este total garantata fiind posibila folosirea acestora de catre terti.