Credit pentru activitatea curenta

Ai nevoie de fonduri imediate pentru a acoperi cheltuielile curente? Creditul pentru activitatea curenta cu garantii materiale iti ofera flexibilitatea de a accesa resurse financiare intr-un timp record, mentinand astfel continuitatea operatiunilor tale.
Vreau credit

Mai multe despre credit

Atunci cand doresti sa eficientizezi cash-flow-ul companiei, sa achiti platile catre furnizori sau datoriile la stat, venim in sprijinul tau cu o facilitate de finantare printr-un credit pentru activitatea curenta. Valoarea finantarii este stabilita in functie de nevoile companiei si avand in vedere randamentul suplimentar pe care afacerea ta il va obtine dupa aceesarea imprumutului. Pentru gasirea solutiei optime, consultantii nostri pot veni in sprijinul tau cu sfaturi utile in structurarea unei astfel de facilitati de finantare care sa se muleze perfect pe necesitatile companiei pentru capital de lucru.

 

Descoperă ușurința financiară cu creditul pentru activitatea curentă – partenerul tău de încredere în asigurarea unui flux constant de numerar pentru succesul afacerii tale

building-block-image

Beneficii

Suport personalizat

Consultanta in obtinerea celei mai potrivite structuri de finantare

Proces simplificat

Timp redus de aprobare in baza unei documentatii simplificata

Flexibilitate

Iti oferim accesul la resurse financiare intr-un timp record

Scopuri multiple

Achizitie imobile, echipamente, masini

    Persoane Juridice

    0 / 10 000
    *Câmp obligatoriu

    *Important! Nu transmiteti mesaje cu continut confidential prin posta electronica. Desi au fost luate toate masurile de siguranta, securitatea informatiilor transmise prin mijloace electronice nu este total garantata fiind posibila folosirea acestora de catre terti.