Subheader
Conturi
tbi bank ofera o gama larga de tipuri de transferuri la tarife si comisioane competitive

Tipuri de operatiuni

Transferuri interbancare
tbi bank accepta transferuri interbancare, garantand ca vei primi sumele asteptate si ca iti va achita sumele datorate in timp util
Schimburi valutare
tbi bank ofera rate de curs de schimb valutar competitive
Conturi in RON si EUR
tbi bank deschide si administreaza conturi curente in RON si EUR

Ce comisioane se vor modifica?

Pentru a veni in sprijinul tau, incepand cu 15.12.2019, comisioanele percepute pentru platile transfrontaliere in Euro in UE si SEE vor avea aceeasi valoare ca si comisioanele percepute pentru platile nationale corespunzatoare de aceeasi valoare efectuate in Lei.

In prezent, comisioanele sunt diferentiate in functie de valuta (Euro/ Lei), insa egalizarea comisioanelor pentru plati transfrontaliere in Euro in UE si SEE cu cele interbancare in Lei va fi in avantajul tau astfel incat in viitor vei putea efectua plati transfrontaliere in Euro in UE si SEE fara griji pentru comisioanele platite!

Cum ne pregatim pentru aplicarea PSD2 si ce schimbari vor fi pentru tine?

Propunerile de modificare a conditiilor contractuale incheiate cu tbi bank – Sucursala Bucuresti ca urmare a implementarii cerintelor Legii 209/2019 privind serviciile de plata si pentru modificarea unor acte normative nu vor intarzia sa apara, iar tu vei fi informat in curand cu privire la noutatile aduse de noua legislatia de transpunere Directivei UE 2015/2366 privind serviciile de plata (PSD2).

Documentele contractuale:

Stim cat este de important sa detii informatii la zi cu privire la produsele si serviciile tale, asa ca iti mentionam ca noile liste de dobanzi, taxe si comisioane valabile incepand cu 15.12.2019 le poti regasi in sectiunea dedicata fiecarei categorii de clienti, astfel:

Vrei sa afli mai multe?

Ne gasesti aici sau apeland Serviciul Relatii Clienti la numarul de telefon 021 / 529 86 00 (Luni – Vineri | 09:00 – 18:00 )

Descopera mai multe

  • Credit online pentru afaceri IMM
  • Credit fara garantii
  • Credit de investitii
  • Credit pentru Dezvoltari Imobiliare
  • Linie de credit
TBI bank Services

Credit online pentru afaceri IMM

Daca apare o oportunitate pentru business-ul tau, nu o lasa sa-ti scape. Noi suntem pregatiti sa te ajutam sa te dezvolti.
Creditul online este o solutie de finantare foarte rapida si accesibila de oriunde, in orice moment.
Suma maxima
95 000 RON
Termen aprobare
24 ore
Perioada maxima
24 luni
TBI bank Services

Credit fara garantii

O solutie rapida si flexibila de finantare a afacerii tale. Poti accesa un credit de pana la 120.000 RON, fara garantii materiale, iar sumele din credit pot fi folosite atat pentru finantarea nevoii de capital de lucru, cat si pentru mici investitii.
Suma maxima
120 000 RON
Termen aprobare
48 ore
Perioada maxima
24 luni
TBI bank Services

Credit de investitii

Pentru a creste, afacerea ta are nevoie permanenta de schimbare si adaptare la noile conditii ale pietei. Anumite investitii trebuie facute din timp, astfel incat sa fii cu un pas inaintea competitiei. Venim in sprijinul tau cu o facilitate de finantare printr-un credit de investitii.
TBI bank Services

Credit pentru Dezvoltari Imobiliare

In ultimii ani, am fost un partener important al dezvoltatorilor imobiliari mici si medii din Romania, participand activ in finantarea a multor proiecte rezidentiale finalizate cu succes. Consultantii nostri in domeniul finantarilor imobiliare au o experienta vasta in construirea, impreuna cu clientii nostri, a unor structuri de finantare personalizate, optime pentru fiecare proiect imobiliar in parte.
TBI bank Services

Linie de credit

Linia de credit este o solutie flexibila de finantare a necesarului de capital de lucru al unei companii. Limita se acorda pe o perioada de 12 luni, avand posibilitatea de prelungire a maturitatii la scadenta.
[/bank_services]

Ultimele stiri

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
#Depozite
#Stiri corporate
Anunt mentenanta
Informare activitate mentenanta platforma depozite
#Anunturi
Informare privind actualizarea dobanzilor
#Depozite
#Stiri corporate
subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii