Cumparaturi bunuri din magazine

Daca ai gasit produsul dorit si nu mai vrei sa pierzi nicio secunda sa-l achizitionezi, creditul in magazine te ajuta sa-l obtii imediat!

 

Suma maxima
200 - 60 000 lei
Perioada
6 - 60 luni

Cumpara acum, plateste mai tarziu

Beneficii

null

Aprobare rapida

null

Simplu si rapid, fara multe documente

null

Plan flexibil in rate

null

Peste 2.000 de magazine partenere

null

Asigurare de viata inclusa

Pentru protectie financiara

In magazine


1
Alegi produsul
2
Ofiterul de finantare iti completeaza aplicatia tbi bank
3
Primesti raspuns rapid
4
Pleci cu produsul acasa

Timp limitat? Alege versiunea online

  • Alegi produsul
  • Ofiterul de finantare iti trimite un link prin SMS
  • Completezi aplicatia in timpul tau
  • Primesti produsul
Aplica online
building-block-image

Conditii de finantare:

  • vechime la actualul loc de munca: 3 luni neintrerupte (in functie de bonitatea clientului)
  • varsta aplicantilor: de la 18 ani (in functie de bonitatea clientului) pana la 75 ani (varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit)
  • venit minim lunar acceptat: salariul minim net pe economie
  • pensia minima acceptata: 1.125 lei
  • multiple categorii de venituri acceptate: dividende, drepturi de autor, indemnizatie crestere copil, diurne etc.
  • se accepta veniturile din salarii obtinute in strainatate
building-block-image

Exemplu reprezentativ:

 

Pentru un credit in valoare de 2.000 lei, pe o perioada de 24 luni, cu o dobanda anuala fixa de 21%, comisionul de analiza a dosarului  este de 170 lei, prima de asigurare de viata este inclusa in rata si este de 255,19 lei, rata lunara fixa este de 124,62 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 51.21% iar, valoarea totala platibila este 2.990,88 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate. Aplici online si obtii calcul personalizat, conform profilului tau de client.

Documente necesare

Modalitati de plata a ratei

Plata din aplicatia tbi

 

 

Descarca acum

 

Plateste-ti ratele simplu si rapid direct din telefon. Descarca gratuit aplicatia tbi din Google Play sau App Store. Vezi cat e de simplu.

Plata online

 

 

 

 

Plateste online

 

Oricand, foarte simplu si rapid. Oricand, simplu si rapid! Am creat o platforma speciala unde puteti plati ratele, in 3 pasi simpli, cu cardul personal (debit).

Plata recurenta

 

 

 

 

Metoda de plata „Plata recurenta” consta in plata lunara a ratelor de credit prin debitarea automata a contului de card.

La punctele de incasare PayPoint

 

Terminalele PayPoint sunt prezente aproape in orice punct comercial semnificativ. 

Cel mai apropiat partener PayPoint care ofera serviciile de care aveti nevoie este disponibil aici.

Plata prin un-doi

 

 

Vezi locatiile

 

Plati cu codul de bare la locatia de plata sau prin aplicatia mobila, cu numarul contractului si CNP.

Terminalele Selfpay

 

SelfPay

 

Plata la orice terminal SelfPay se va face prin scanarea codului de bare de pe documentul de plata, sau prin introducerea CNP-ului titularului de contract. Vezi lista statiilor de plata SelfPay.

Prin transfer bancar sau depunere in numerar

 

Poti plati ratele prin transfer bancar sau depunere numerar.

Credit tbi cu asigurare de viata

 

Stim cu totii cat de important este sa ne simtim in siguranta si linistiti, atat pentru noi, cat si pentru cei dragi.

Daca ai un imprumut, vrem sa stii ca exista o modalitate de a te proteja in fata surprizelor vietii. Alege sa-ti asiguri creditul si partenerul nostru, Metropolitan Life, iti va sta alaturi cu solutii care sa te ajute pe tine sau pe cei dragi in cazul anumitor evenimente neprevazute.

building-block-image

 

In functie de statutul socio-profesional avut la data inrolarii in asigurare si in functie de suma imprumutata, asigurarea atasata creditului acopera:

null

Decesul din imbolnavire sau accident

Asiguratorul va plati datoria in numele tau, astfel incat familia ta sa nu aiba grija ratelor: 100% din soldul ramas de rambursat al Imprumutului la data decesului din imbolnavire, respectiv, 200% din soldul ramas de rambursat al Imprumutului la data decesului in caz de accident

null

Pierderea involuntara a locului de munca

In cazul in care esti angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si ai un pachet de asigurare care include si riscul de pierdere involuntara a locului de munca si intervine somajul, va fi achitata o rata lunara de credit pentru fiecare perioada dovedita de 30 de zile de somaj pentru maximum 12 luni, in conformitate cu graficul initial de rambursare (6 luni per eveniment/ 2 evenimente pe perioada asigurata)

null

Spitalizare din accident si imbolnavire

In cazul persoanelor fizice autorizate, va fi achitata o rata lunara de credit/eveniment asigurat, cu conditia existentei a cel putin a 1 (unei) zile de spitalizare suplimentara, dupa trecerea perioadei de excludere; maxim 2 evenimente / an de asigurare

null

Ce se intampla cu asigurarea ta daca rambursezi anticipat integral creditul tbi?

In cazul in care iti rambursezi anticipat integral creditul tau tbi, poti beneficia in continuare de asigurarea de viata atasata creditului, iar tu devii beneficiarul direct al acesteia. Unul dintre beneficiile asigurarii de viata este faptul ca iti acopera soldul initial al creditului, iar in cazul in care se produce unul din riscurile pentru care esti asigurat, vei beneficia de despagubire conform sumei din graficul de credit initial.

Comercianti