Subheader
Despre tbi Group

Viziunea noastra

Our vision

Viziunea noastra

tbi bank vine in intampinarea clientilor cu o alternativa diferita la abordarea traditionala a serviciilor bancare.

Functionam ca o banca specializata offline si online pentru persoane fizice si IMM-uri in Bulgaria si Romania, iar, in prezent, preocuparea noastra majora este de a deveni o banca digitala de ultima generatie care sa ofere libertate financiara clientilor nostri, insa, in acelasi timp, vom fi aproape si de cei care nu si-au gasit inca banca potrivita.

Suntem angajati intr-un proces de dezvoltare continua, de aceea ne dorim sa le oferim intr-un viitor apropiat clientilor nostri alternativa banking-ului online, intreg procesul fiind atent pregatit si supravegheat de cei mai buni specialisti in finante si tehnologie.

Evolutia noastra va avea loc prin imbinarea experientei bancare dobandite pana acum cu know-how-ul FinTech, integrand inovatiile de ultima ora pe care le dezvoltam impreuna cu Grupul 4Finance, compania mama. Scopul nostru este de a aduce simplitate in interactiunea clientilor cu serviciile bancare prin implementarea unor sisteme si produse online noi construite inteligent, flexibil, gandind in perspectiva si avand ca prioritate nevoile clientilor nostri.

Din ce in ce mai frecvent, observam faptul ca dispozitivele mobile devin indispensabile in viata clientilor nostri. De aceea incercam sa le oferim posibilitatea de a-si monitoriza si controla finantele cu ajutorul solutiilor mobile. Cu ajutorul solutiilor mobile, vom putea sa le aducem la cunostinta oportunitatile financiare pe care le oferim, castigandu-ne astfel dreptul de a fi pe dispozitivele lor. Si nu ne vom opri aici. Cu ajutorul unei retele puternice de parteneri, tbi bank va crea o platforma financiara si un marketplace care sa puna la dispozitie oferte, produse si servicii comerciale dorite si meritate de clientii nostri.

Echipa tbi bank este formata din oameni talentati si pasionati de domeniul digital, si astfel, clientii nostri se vor putea bucura de un real progres in domeniul online. Deoarece este convingerea noastra ca toata lumea ar trebui sa se bucure de o viata financiara fara griji!

Valorile noastre

CURAJOSI
Suntem CURAJOSI sa experimentam si sa actionam rapid. Inovam prin tehnologie. Ne impiedicam si ne ridicam, invatand din greselile noastre.
DEVOTATI
Suntem DEVOTATI, ne pasa de altii si oferim sprijin. Ne dezvoltam intr-un mediu divers. Ii tratam pe ceilalti asa cum am vrea sa fim noi tratati.
PASIONATI
Suntem PASIONATI de tot ceea ce facem. Avem un impact pozitiv prin fiecare pas pe care il facem. Suntem motivati sa facem mai mult si mai bine.

Istoria noastra

Prezent
Astazi, tbi bank opereaza in Bulgaria, Romania, Germania, Danemarca si Polonia si a fost in mod constant desemnata printre cele mai profitabile banci din Europa de Sud-Est. Deservim peste 1 milion de clienti printr-o retea de incredere de aproape 7.000 de puncte de vanzare. Focusul nostru pe clienti determina consolidarea pozitiei de creditor digital de ultima generatie, menita sa imbunatateasca viata financiara a clientilor. Da, intampinam provocari zi de zi in aceasta transformare tehnologica si nu este in niciun caz o calatorie fara obstacole. Dar echipa noastra de experti bine motivati face acest lucru posibil si de aceea ne concentram pe clienti la fel de mult pe cat ne concentram pe angajati.
Our history

2002

Suntem prezenti in Romania din 2002, atunci cand compania olandeza TBIF Financial Services (TBIF), compania-mama a tbi bank, fosta filiala a Kardan Group, a infiintat tbi leasing la Bucuresti.

2002 - 2010

Pasul urmator a fost extinderea operatiunilor noastre financiare in tara: am infiintat alte doua companii - tbi credit si tbi fleet. Astfel ne-am format ca jucator puternic si ambitios pe piata locala a sectorului financiar, oferind intr-un singur loc produse si servicii simple si convenabile in domeniile creditelor de consum si credite pentru companii.

2011

In 2011, TBIF a achizitionat filiala bulgara a Nova Ljubljanska Banka (Slovenia), a creat tbi bank si, in acest fel, am intrat in sectorul bancar.

2012

In 2012, am inceput operatiunile bancare in Romania si am deschis o sucursala tbi bank la Bucuresti.

2016

In 2016, TBIF a fost achizitionata de 4finance Holding – cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online si pe dispozitive mobile.

Subsidiarele tbi bank

tbi money este o institutie de creditare online si offline care ofera clientilor din Romania acces la o gama larga de produse de finantare si solutii bancare digitale, cum ar fi imprumuturi online si in magazine, carduri de credit, imprumuturi, asigurari etc. Compania a fost infiintata in Romania in 2003 si isi desfasoara activitatea in deplina transparenta si in conformitate cu toate cerintele de reglementare in vigoare. Totodata, tbi money promoveaza codul de etica al Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB) si sustine toate principiile de creditare responsabila, cu respectarea standardelor din industrie.
In prezent, tbi money este prezenta la nivel national prin agentii de credit si prin puncte de vanzare la comercianti din toata tara. Compania dezvolta constant noi produse digitale si investeste in inovatii pentru a imbunatati viata financiara a clientilor sai.
tbi money este parte din tbi bank, institutie bancara care deserveste consumatori si IMM-uri, cu operatiuni in Bulgaria, Romania, Germania si Suedia. Ambele companii fac parte din 4Finance, lider global in finantarea digitala.

TBI ASSET MANAGEMENT AND SERVICING S.A. (fosta TBI LEASING S.A.) este membra a grupului tbi bank si este activa pe piata din Romania incepand din anul 2002. Pe parcursul a doua decenii, compania a oferit o gama larga de produse si servicii de leasing, fiind un nume important pe piata de leasing din Romania. Incepand cu luna octombrie 2021, ca urmare a deciziei actionarilor, TBI ASSET MANAGEMENT AND SERVICING S.A. (fosta TBI LEASING S.A.) si-a incetat activitatea de finantare, in prezent focusandu-si intreaga atentie pe portofoliul de clienti existenti.

Ultimele stiri

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
#Depozite
#Stiri corporate
Informare privind actualizarea dobanzilor
#Depozite
#Stiri corporate
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
#Stiri corporate
Informare privind actualizarea dobanzilor
#Depozite
#Stiri corporate
subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii