APRILIE 2021: SUCCES

25.05.2021    Share +

APRILIE 2021: SUCCES

La TBIPay, luna aprilie este despre succes. Succes pe toate planurile: financiar - la nivel de companie, personal - la nivel de echipa si bineinteles succes in planul parteneriatelor incheiate cu noi comercianti din industrii diferite. 
Succesul nostru se datoreaza de fapt succesului vostru. Impreuna evoluam si reusim sa punem in aplicare toate planurile pentru a va ajuta sa cresteti si mai mult vanzarile si sa va dezvoltati si mai mult afacerile. Ne mandrim cu toti partenerii care ne sunt aproape si incercam sa punem in practica toate sugestiile pe care le primim de la dvs.
Ramaneti conectati cu TBI!

 

Anul 2020, pe scurt 

Desi anul 2020 s-a incheiat si toata lumea parca ar vrea sa-l uite sau sa-l stearga din calendar, noi suntem mereu optimisti si de aceea ne dorim sa impartasim cu voi rezultatele financiare inregistrate in urma analizelor finale. In TBI, pe primul loc in anul 2020 am pus siguranta echipei si a clientilor nostri. Am lansat produse noi si am avut multe initiative menite sa balanseze situatiile schimbatoare din contextul pandemic. Strategia a functionat perfect si am reusit sa incheiem anul 2020 cu o crestere solida si cu un profit considerabil, chiar si in acest an complicat. 
In Romania, TBI a inregistrat cea mai mare crestere si a contribuit in mod substantial la cresterea portofoliului de credite (crestere totala de 12%; 31% pentru Romania), care a ajuns la 409 milioane EUR la sfarsitul anului pentru toate pietele TBI. In plus, peste 4.000 de noi parteneri au fost inclusi in portofoliul de comercianti. Cu peste 11.000 de locatii comerciale online si fizice, TBI raspunde nevoilor clientilor si prezinta un potential imens de crestere ulterioara in acest segment de business.

 

CADOU CASCO ECOnom

In luna aprilie TBIPay a desfasurat Campania “Aplica pentru o masina in rate TBIPay si primesti cadou o polita Casco Econom”. Campania a fost implementata cu succes la peste 1200 de parteneri ce activeaza in industria AUTO. Mecanismul campaniei a fost simplu si de impact: orice client care a achizitionat o masina cu valoare mai mare de 5000 euro a primit automat o polita CASCO ECOnom de la Omniasig, masina fiind imediat acoperita la orice dauna in caz de accident. Campania a avut un succes rasunator, atat in randul partenerilor TBIPay cat si in randul clientilor. Peste 500 de noi posesori de masini au beneficiat de polita Casco ECOnom. Ne gandim in permanenta la campanii de marketing pentru stimularea apetitului de creditare si ne dorim in permanenta sa fim alaturi de voi, partenerii nostri.  

 

Parteneriat iStyle

Diversitatea este cea care ne caracterizeaza la TBIPay. Indiferent de industria in care activeaza partenerii nostri comercianti si indiferent de dimensiune, obiectivul nostru este acela de a continua sa ne dezvoltam si sa va ajutam sa cresteti vanzarile prin finantarea clientilor care doresc sa cumpere produse / servicii din magazinele dvs. online sau offline. Cel mai nou parteneriat care s-a adaugat in lista noastra este chiar iStyle Romania, cel mai mare vanzator autorizat de produse Apple din Romania. Printr-un serviciu simplu si rapid, clientii pot cumpara pe loc, in rate, produsele Apple. Asadar, solutia de creditare este disponibila pe site-ul www.istyle.ro si, de asemenea, in curs de implementare in toate cele 13 magazine. 

In fiecare luna iti demonstram ca poti castiga mai multi clienti si poti obtine vanzari mai mari cu ajutorul solutiilor TBIPay. Ca de obicei, te sfatuim sa promovezi serviciile de plata in rate prin TBIPay si sa fii cat se poate de creativ. Urmatoarea poveste de succes din mesajul nostru trebuie sa fie a ta!

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Pentru Depozite Online folositi adresa de contact: depoziteonline@tbibank.ro

Retea

Sediu Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.