• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Cum sa faceti cumparaturi pe timp de criza (3)

Te trezesti dimineata cu pofta de clatite pentru micul dejun. Iei tigaia si ramai doar cu manerul in mana. Este evident, ai nevoie de o tigaie noua. Deschizi frigiderul si ai parte de inca o surpriza – nu ai toate ingredientele necesare. E clar, trebuie sa mergi la cumparaturi.
Indiferent daca veti cumpara online sau din supermarket, trebuie sa fiti atenti si pragmatici. Doar asa va veti putea mentine sanatatea si veti reusi sa pastrati un echilibru in bugetul dvs. lunar, pe timpul crizei COVID-19.

 

 

Purtati masca si manusi atunci cand mergeti in magazine 

Sunt cateva lucruri pe care le cumparati doar de la magazinul fizic. Desi cele mai multe produse alimentare pot fi comandate si online, este adevarat ca livrarea dureaza ceva timp. Sanatatea dvs. este cea mai importanta, nu va riscati si purtati masti si manusi atunci cand mergeti la supermarket.

Platiti cu cardul 

Probabil stiti deja ca expertii in sanatate recomanda evitarea platilor cu numerar. Motivul care sta la baza este ca bancnotele si monedele sunt unele dintre cele mai mari surse de bacterii si de raspandire a virusului. Este chiar mai bine si de preferat sa folositi cardul contactless, fara sa trebuiasca sa atingeti nicio suprafata pentru a efectua o plata.

Cumparati in rate  

Unele achizitii necesita investitii mai mari. Astazi s-a stricat tigaia, maine acelasi lucru s-ar putea intampla cu fierul de calcat, televizorul sau masina de spalat. Ei bine, acum nu este cel mai bun moment pentru achizitii noi, dar cat timp puteti trai fara aceste electrocasnice? O veste buna este ca puteti face cumparaturi in rate. Profitati de aceasta optiune!

Cautati ofertele cu discount

Nu numai ca puteti face cumparaturi in rate, dar puteti profita si de reduceri. Nu conteaza daca doriti sa achizitionati ceva online sau offline, majoritatea magazinelor si supermarketurilor ofera preturi mai mici pentru o gama foarte variata de produse. Asadar, cautati reducerile si profitati de avantaje.

Cumparati online de pe site-uri cunoscute si platiti la livrare 

Daca preferati cumparaturile online, fiti prudenti si luati-va toate masurile de protectie, atat pentru cumparaturi cat si pentru banii dvs. Este de preferat sa alegeti site-urile pe care le cunoasteti pentru a evita sa fiti victima fraudelor online.
Cumparaturile de pe site-urile locale au avantajul livrarii rapide si optiunea de plata la livrare, ceea ce va ofera posibilitatea de a plati dupa primirea si verificarea produselor din colet.

Cumparati cu intelepciune si ramaneti responsabili atat cu sanatatea cat si cu finantele dvs.!

Ultimele articole

Citeste mai mult
Cum sa cheltuiti pe timp de criza (2)
Stati acasa si protejati-va financiar: Cum sa va protejati banii pe timp de criza (1)
Horoscop financiar 2020