• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

DECEMBRIE 2020: EXTINDERE

2020 s-a terminat deja si multa lume rasufla usurata, asteptand un 2021 mai bun. Pentru noi, 2020 a ramas anul in care, desi nu ne-a fost usor, am evoluat enorm, mai ales in ceea ce priveste organizarea, digitalizarea si apropierea de clienti. Ne-am extins din multe puncte de vedere si am creat o baza extrem de solida pentru evolutiile viitoare, mai ales ca 2021 se anunta de pe acum un an plin de provocari. Solutiile inovatoare si creative au fost si vor fi mereu o prioritate pentru noi, la TBIPay. Urmarim cele mai noi tendinte si tehnologii si intotdeauna incercam sa le transformam in realitate pentru tine. Fii cu ochii pe TBI!

BUY NOW, PAY LATER  

Conceptul de creditare Buy Now, Pay Later (cumpara acum, plateste mai tarziu) devine din ce in ce mai popular in foarte multe tari, iar acum poate fi regasit si pe piata din Romania prin intermediul TBIPay. Produsul de creditare este destinat oricarei achizitii de maxim 1.000 lei, iar acesta poate fi platit in 4 rate fara dobanda. De aici si denumirea produsului: TBIPay Quattro. Practic, prima rata este platita pe loc, la achizitia produselor/serviciilor, iar celelalte 3 rate in urmatoarele luni. Produsul se regaseste deja la o multitudine de comercianti parteneri din diverse industrii – de la servicii medicale sau produse pentru acasa, pana la haine si bijuterii. Un exemplu de parteneriat unde produsul TBIPay Quattro si-a facut simtita prezenta imediat este in parteneriatul cu retailerul Lensa. Acolo, clientii si-au “recapatat vederea” prin achizitia de ochelari de vedere folosind acest produs de creditare. Quattro ajuta comerciantii parteneri sa-si creasca media cosului de produse si sa ofere clientilor servicii de creditare rapide, digitalizate si cu zero costuri. Intr-o nota amuzanta, dorim sa va spunem ca primul credit aprobat prin produsul Quattro a fost pentru o sticla de Jagermeister.

 

BEAUTY & FASHION  

La inceput, focusul TBIPay si al serviciilor de creditare in general erau in zona industriilor de IT&C si produselor cu destinatie casnica. Insa, in ultimii 3 ani, TBIPay s-a concentrat pe dezvoltarea de parteneriate si din alte industrii, cum ar fi: servicii medicale, articole sportive, masini second hand, utilaje agricole si altele. Incepand cu trimestrul 4 al anului trecut, TBIPay se concentreaza pe dezvoltarea parteneriatelor din industria de Beauty & Fashion: bijuterii, haine, incaltaminte, produse si tot ce tine de zona de infrumusetare. Astfel, peste 200 de comercianti (si offline, dar mai ales online) din aceasta industrie ne-au devenit parteneri si au reusit sa-si creasca vanzarile prin intermediul serviciilor puse la dispozitie.

CUMPARATURI LA PARTENERI 

Continuam, desigur, strategia TBIPay de a incuraja clientii sa cumpere cat mai usor ceea ce isi doresc si sa-si ajute partenerii sa vanda cat mai mult. Astfel, la inceputul si mijlocul lunii decembrie, peste 75.000 de clienti TBI au primit un SMS personalizat. Prin acest SMS, ei au fost incurajati sa aleaga unul dintre magazinele partenere pentru cumparaturi in rate. Clientii au fost indemnati sa mearga la cumparaturi, indiferent ca vorbim de achizitie de bunuri sau servicii, si au primit multe reduceri importante pentru a fi stimulati. Totodata, toate SMS-urile trimise catre cei 75.450 clienti au fost personalizate, iar clientii au fost informati si de suma pe care o pot imprumuta. Aceasta suma difera in functie de gradul de indatorare al fiecarui client. Asa cum era de asteptat, actiunea implementata de TBIPay a avut efect si multi dintre parteneri ne-au multumit pentru directionarea de clienti pentru achizitia de bunuri si servicii in rate. Trimiterea de clienti TBI in magazinele partenere este o actiune cu recurenta lunara, iar clientii au posibilitatea sa-si aleaga singuri unde vor sa mearga sa-si faca cumparaturile, in functie de nevoile fiecaruia.

Acestea sunt doar cateva exemple prin care oricine poate castiga mai multi clienti si, implicit, vanzari mai mari cu solutiile TBIPay. Noi te incurajam mereu sa fii creativ si sa vii cu idei pentru a-ti promova produsele si serviciile cu plata prin TBIPay! Si nu uita: una dintre povestile de succes din urmatorul nostru mesaj ar putea fi chiar a ta!

Ultimele articole

Citeste mai mult
Cum să crești vânzarea pe Marketplace-uri ca eMag, elefant.ro
DECEMBRIE 2021: REUSITA
SEPTEMBRIE 2021: RASPLATA
AUGUST 2021: COLABORARE
IULIE 2021: FLEXIBILITATE
IUNIE 2021: LOIALITATE