• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

IUNIE 2020: REVITALIZARE

Vrei sa fii mereu la curent cu toate noutatile si parteneriatele TBI?

Inovatia este in centrul a tot ceea ce facem si, de aceea, punem tot timpul ceva la cale. Fie ca e vorba despre noi parteneriate, produse inovatoare sau proiecte care te-ar putea ajuta sa-ti cresti si mai mult vanzarile cu ajutorul solutiei de plata TBIPay, niciodata nu stii de unde poate sa apara o noua oportunitate.

Asa ca ti-am pregatit o trecere in revista a celor mai recente noutati si vom reveni in fiecare luna cu update. Ramai cu ochii pe TBI!

Lansare
Parteneriat
Inovatie

LANSARE: AVANS LA CREDITE

TBIPay a implementat deja aceasta facilitate la peste 3.000 de comercianti parteneri iar rezultatele de pana acum sunt pe masura asteptarilor. Atat partenerii nostri se bucura ca pot face o vanzare care in mod normal nu avea loc (creditul era respins) insa si clientii sunt multumiti ca TBIPay le ofera posibilitatea sa-si indeplineasca visele prin aprobarea unui credit pe care in mod normal orice alta institutie financiara l-ar respinge. Acesta facilitate este valabila pentru creditele cu valoarea de maxim 2.500 RON.

PARTENERIAT: CLINICILE DENTARE DR. LEAHU

Parte din strategia de dezvoltare TBIPay, industria medicala reprezinta un segment cu un potential urias si unde nevoia de creditare este importanta.

In ultimul an, TBIPay a incheiat peste 300 de parteneriate cu multe sub-ramuri ale industriei medicale: stomatologie, chirurgie plastica/estetica, ghirurgie generala, aparate medicale, implant par, cellule stem, maternitati si altele.

Prin implementarea parteneriatului cu reteaua de clinici Dr. Leahu (si nu numai), TBIPay va oferi romanilor o solutie 100% digitala pentru a-si trata problemele stomatologice si a plati ulterior in rate.

In 2019, aproximativ 50% dintre romani nu s-au dus deloc la dentist, in principal din cauza lipsei resurselor financiare, iar peste 20% au declarat ca nu intentioneaza sa mearga nici in perioada urmatoare la un control, arata un studiu efectuat de Clinicile Dentare Dr. Leahu.

In plus, in perioada starii de urgenta, pacientii au intampinat dificultati in accesarea serviciilor stomatologice necesare, iar cei mai multi au amanat vizita la dentist pentru perioada imediat urmatoare iesirii din starea de urgenta.

Asadar, odata cu acest parteneriat clientii pot folosi solutiile TBI pentru a plati serviciile dentare de care au nevoie, intr-un proces de creditare complet digital, care poate fi incheiat imediat, in mai putin de 10 minute. Dupa stabilirea unui plan de ingrijire, pacientii pot afla solutia de finantare care se potriveste cel mai bine nevoilor lor si pot urma procesul de aprobare a creditului in cadrul clincii, fara a mai fi nevoie sa mearga la banca.

Articole in presa: Forbes, Bursa, Wall-Street, Piata Financiara

INOVATIE: PRIMUL COPIL TBI

Stim cu totii ca produsele TBIPay aduc sprijin oamenilor si le schimba viata acestora in mai bine, dar nu ne dam seama intotdeauna. In ultimele luni, TBIPay a continuat sa se dezvolte in industria medicala, stabilind parteneriate cu clinici private specializate in stomatologie, chirurgie plastica, in vitro si multe altele.

Si, avem o veste minunata: prin aceasta retea nou dezvoltata, TBIPay a oferit primul imprumut pentru nasterea unui copil intr-o clinica privata – prin urmare, vom avea primul copil TBI! Mama a ales metoda de plata TBIPay pentru acoperirea costurilor. A fost simplu pentru ea si totul s-a desfasurat in conditii de siguranta. Ea a primit un link pe care a trebuit sa il acceseze si dupa un apel video cu colegii nostri, banii au fost distribuiti la clinica. Proces simplu, prietenos, complet la distanta si fara bataie de cap!

Ultimele articole

Citeste mai mult
Cum să crești vânzarea pe Marketplace-uri ca eMag, elefant.ro
DECEMBRIE 2021: REUSITA
SEPTEMBRIE 2021: RASPLATA
AUGUST 2021: COLABORARE
IULIE 2021: FLEXIBILITATE
IUNIE 2021: LOIALITATE