• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

IUNIE 2021: LOIALITATE

TBIPay creste rata de aprobare a creditelor

 

Da, ati citit bine. Incepand cu luna August, TBIPay va creste rata de aprobare a creditelor ca urmare a parteneriatului strategic cu finantatorul Credius. Ne asteptam la un impact pozitiv ce se va reflecta in rata de aprobare, pentru ca toate aplicatiile respinse de TBIPay vor putea fi analizate si aprobate de catre finantatorul Credius. Fluxul de lucru va fi unul extrem de simplu si usor de gestionat: printr-o singura actiune, orice aplicatie TBIPay cu status “Respins” va fi transmisa spre analiza catre Credius iar raspunsul/decizia se va regasi in Portalul Comerciantilor (Bankly). Datorita integrarii tehnice 100% intre cele 2 institutii financiare, tot acest proces se va desfasura in sistemul Bankly, cu care sunteti deja obisnuiti. In luna August vor beneficia de aceasta facilitate aproximativ 200 de parteneri, urmand ca in luna Septembrie aceasta solutie sa fie disponibila pentru toti partenerii TBIPay, indiferent de industria in care activeaza. Prin aceasta noua facilitate pusa la dispozitie, intarim promisiunea facuta fata de dvs. si anume ca TBIPay este solutia perfecta de crestere a vanzarilor.

Chat disponibil in Portalul Comerciantilor (Bankly)

 

De-a lungul timpului am incercat sa automatizam cat mai mult procesele si sa venim cu mai multe solutii tehnice pe care sa le aveti la dispozitie in Portalul Comerciantilor (Bankly), pentru ca interactiunea cu TBI sa fie cat se poate de redusa, iar procesul de creditare sa fie simplu si usor de folosit. Deoarece stim cat de important este timpul dvs. si stim ca sunt momente in care aveti nevoie de raspunsuri rapide din partea noastra, va informam cu bucurie ca de acum inainte gasiti in Portalul Clientilor (Bankly) functionalitatea CHAT prin care veti putea comunica cu noi in orice moment, mesajele si intrebarile dvs. ajungand instant la noi prin call center-ul dedicat. Prin aceasta facilitate si comunicare directa vom reduce timpul de asteptare a raspunsului si practic problemele pe care le intampinati vor gasi o rezolvare rapida, fara a fi nevoie sa parasiti platforma Bankly pentru a ne contacta prin diverse alte cai de comunicare. Chat-ul a fost deja activat pentru toti partenerii TBIPay iar feedback-ul pozitiv pe care l-am primit pana acum de la dvs. ne demonstreaza ca aceasta solutie de comunicare este practica si de un real ajutor.

6 strategii de crestere a loialitatii clientilor

 

In acest numar al newsletter-ului, va prezentam 3 dintre cele 6 strategii prin care puteti creste loialitatea clientilor, urmand ca luna viitoare sa revenim cu celelalte 3 strategii. Aceste strategii sunt folosite de companii mari si mici din toata lumea deoarece si-au demonstrat in timp eficienta.

1. Prioritizati servisarea clientilor 

Perceptia clientilor despre brandul si serviciile dvs. este strans legata de modul in care servisati clientii. O experienta pozitiva a clientilor ii poate determina sa cheltuie mai mult si sa va recomande prietenilor si familiei lor. In schimb, o singura experienta negativa ii poate alunga pentru totdeauna. Pentru a loializa clientii trebuie sa faceti o prioritate din Serviciul Clienti. Incepeti prin instruirea si educarea echipei dvs., acestia fiind oamenii care intra in contact direct cu clientii dvs. si cel mai adesea reprezinta business-ul dvs. De fapt, statisticile ne spun ca 73% dintre clienti sustin ca au devenit fideli unei marci/unui comerciant/unui business (indiferent de produsele sau serviciile pe care le vinde), datorita serviciului de relatii cu clientii ce s-a dovedit a fi unul foarte prietenos.
Daca aveti nevoie de mai multe date pentru a va convinge, luati in considerare acest fapt: 86% dintre consumatori sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru a avea parte de o experienta mai buna.
Sfaturi pentru imbunatatirea serviciului de relatii cu clientii:

  • Personalizati mesajele si raspunsurile
  • Oferiti suport pe toate canalele posibile
  • Rasplatiti loialitatea
  • Cautati sa primiti feedback in mod activ
  • Investiti intr-un instrument de servicii pentru clienti

2. Personalizati comunicarea cu clientii

In ultimul deceniu, personalizarea mesajelor a devenit vitala pentru succes. De fapt, mesajele personalizate sunt deja “un factor de bun-simt”, consumatorii percepand acest lucru ca pe ceva obisnuit, insa daca se intampla intr-un mod gresit vor taxa acea companie si vor pleca. Asadar, cum puteti creste loialitatea prin personalizarea comunicarii cu clientii? In esenta, personalizarea ofera consumatorilor exact ce isi doresc, atunci cand doresc, facandu-le viata mai usoara.
Personalizarea se bazeaza, de asemenea, pe emotiile fundamentale utilizate pentru a stabili o relatie puternica intre client si comerciant.
Modalitati prin care puteti livra o cumunicare personalizata:

  • Colectati date calitative despre clientii dvs.
  • Implementati un flux de vanzare ghidat si oferiti o experienta placuta cumparatorilor
  • Faceti segmentari pe baza de date careia va adresati cu diferite actiuni de marketing si adaptati-va comunicarea in functie de acestea
  • Comunicati cu clientii dvs. si la nivel personal, nu doar despre vanzari si promotii; de exemplu, le puteti spune “La multi ani” de ziua lor

3. Implementati un program de abonament

Indiferent de industria in care activati, puteti gasi o modalitate de a oferi clientilor posibilitatea de a-si face un abonament, lucru care s-a dovedit a fi cea mai buna modalitate de crestere a loialitatii clientilor. Consumatorii de astazi au nevoie de confort si discount-uri, acestea fiind cele 2 avantaje principale ale unui abonament. Cu alte cuvinte, abonamentul va genera loialiate din partea clientilor deoarece va simplifica viata cumparatorului.
Abonamentele aduc cu sine si multe date suplimentare despre clienti, ceea ce va permite sa ajustati si sa personalizati ofertele, serviciile si produsele dvs., venind astfel in intampinarea nevoilor clientilor.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Cum să crești vânzarea pe Marketplace-uri ca eMag, elefant.ro
DECEMBRIE 2021: REUSITA
SEPTEMBRIE 2021: RASPLATA
AUGUST 2021: COLABORARE
IULIE 2021: FLEXIBILITATE
MAI 2021: EVENIMENTE