• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

MARTIE 2021: EVOLUTIE

In luna martie, la TBIPay am reusit sa finalizam cu succes proiecte la care lucram de ceva timp si pe care le impartasim acum cu voi. Fata de anul trecut, evolutia se vede de la o luna la cealalta si suntem bucurosi ca ne sunteti aproape pentru a vedea schimbarile care va vor ajuta sa vindeti si mai mult si sa fiti exact acolo unde sunt clientii vostri.
Evoluam impreuna cu voi si punem in practica sugestiile voastre. Ramaneti conectati cu TBI!

 

Dobanda personalizata

 

TBIPay a implementat cu succes un mecanism de alocare a dobanzilor in functie de profilul clientului. Acest mecanism, cunoscut la nivel mondial sub denumirea de “Risk Based Pricing”, este folosit de majoritatea institutiilor financiare si a fost preluat si de catre TBIPay in reteaua de parteneri. Procesul de implementare a avut loc in etape, pe industrii, a durat cateva luni si a fost nevoie de multe teste si scenarii pentru ca in acest moment solutia sa fie activa in toata reteaua de parteneri  (peste 4.800 de locatii partenere). Tipurile de dobanzi variaza de la o industrie la alta, in functie de media cosului de cumparaturi, de riscul de neplata pe care TBIPay il are pe anumite segmente de creditare si in functie de politica interna de creditare. Trebuie spus faptul ca “dobanda personalizata in functie de profilul clientului” este un mecanism complex ce curpinde istoricul de creditare a clientului si modul de achitare a ratelor lunare precum si scoring-ul intern obtinut in urma evaluarii dar si suma pentru care clientul aplica. Insa totul se deruleaza instant, prin decizia de aprobare automata pe care TBIPay o pune la dispozitia tuturor partenerilor astfel incat procesul de acordare a unui credit este unul extrem de rapid.

 

Creditare la distanta prin Link2Pay

 

Solutia TBIPay de creditare la distanta este din ce in ce mai folosita si se potriveste perfect nevoilor partenerilor nostri care comercializeaza produse si ofera servicii la distanta. De-a lungul timpului am imbunatatit acest flux de creditare astfel incat sa reducem erorile si problemele tehnice, pentru ca vanzarile dvs. sa nu fie afectate. Ca urmare a multor cerinte venite din partea dvs., va informam ca valoarea maxima de creditare pentru acest flux a fost ridicata de la 30.000 Lei la 50.000 Lei, avantajul dvs. major fiind acela ca veti putea vinde valori si mai mari de la distanta. In cazul in care nu folositi inca acest serviciu de creditare, va incurajam sa ii contactati pe colegii nostri din teren pentru a va oferi consiliere in acest sens. Va veti putea adresa cu produsele/serviciile dvs. mult mai multor potentiali clienti si nu veti mai fi limitati doar la orasul in care aveti punctul de lucru.

 

Dezvoltarea modulelor de integrari de tip Plug-In 

 

TBIPay este primul si, in continuare, singurul finantator din Romania care ofera o solutie de creditare 100% online, prin tehnologii de ultima generatie, ceea ce face ca procesul de creditare sa fie mai simplu si mai rapid atat pentru parteneri cat si pentru clienti. Solutia de creditare online oferita de TBIPay poate fi integrata cu succes in orice website cu cos de produse (sau fara cos de produse prin landing page), indiferent de industrie sau de valoarea produselor. Deoarece ne dorim ca integrarile sa aiba loc rapid si fara interventii majore din partea echipelor IT, TBIPay a actualizat modulele existente pentru a oferi o experienta mai usoara la instalare si, in acelasi timp, am creat module pentru versiunile noi: MagentoPrestashop si WooCommerce. In paralel am adaugat un nou modul in portofoliu, platforma OpenCart, unde solutia TBIPay poate fi integrata de acum cu aceeasi usurinta. Pentru ca stim ca uneori nu exista persoane cu experienta IT si o astfel de integrare poate parea dificila la prima vedere, venim in sprijinul viitorilor parteneri inclusiv cu un manual de instalare de module pentru ca procesul de implementare sa devina mult mai usor.
Pe final, avem inca o veste buna de impartasit cu dvs.! Suntem mandri sa va anuntam ca in curand vom incepe si parteneriatul cu platforma Gomag. Finalizam testarea si practic familia TBIPay se va mari considerabil, va include si website-urile care detin aceasta platforma.

 

Avem exemple concrete prin care iti aratam ca poti castiga mai multi clienti si poti obtine vanzari mai mari cu solutiile TBIPay. Ca intotdeauna, te indemnam sa fii creativ si sa promovezi produsele si serviciile cu plata in rate prin TBIPay! Fa in asa fel incat urmatoarea poveste de succes din mesajul nostru sa fie chiar a ta!

Ultimele articole

Citeste mai mult
MARTIE 2021: EVOLUTIE
FEBRUARIE 2021: REINNOIRE