• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Obtine banii pentru vacanta mult visata

Pandemia Covid-19 ne-a prins pe cei mai multi dintre noi nepregatiti si ne-a dat peste cap toate planurile. Vestea buna este ca aceste vremuri, pline de provocari, aduc cu ele si noi oportunitati. Exista o solutie pentru orice si poti reveni cu usurinta la obiectivele si planurile tale anterioare, obtinand suma dorita de bani.

Cheltuielile tale lunare (facturi de utilitati, alimente etc.) nu ar trebui sa astepte, si nici vacanta mult visata. Se apropie vara si meriti o vacanta uimitoare. Acum este momentul sa obtii banii necesari pentru a te bucura de toate distractiile si aventurile pe care ti le ofera sezonul cald. Poti face acest lucru chiar acum, solicitand un credit de nevoi personale. Iar daca ai nevoie de mai multi bani, avem o oferta speciala pentru tine – Creditul TBI DUO.

 

 

Creditul TBI DUO iti ofera o multime de oportunitati care te vor ajuta sa-ti atingi obiectivele propuse si sa iti pui in aplicare toate planurile de vara. Ai nevoie doar de un codebitor. Cu imprumutul TBI DUO ai:

  • Posibilitatea de a obtine o suma mai mare de bani – pana la 40 000 LEI – fata de Creditul Standard de nevoi personale. Gandeste-te la cate lucruri ti-ai putea permite: un hotel frumos, zboruri confortabile, restaurante selecte… da, le meriti pe toate!
  • Dobanda mai mica cu 2% fata de Creditul Standard de nevoi personale. Mai multi bani, cu o dobanda mai mica, suna excelent, nu-i asa?
  • sansa mai mare de aprobare pentru o suma mai mare de bani, deoarece ai un codebitor.

Ce este un codebitor?

Soliciti suma dorita, de pana la 40 000 LEI, primesti suma pentru care esti eligibil, iar codebitorul tau joaca rolul de garant. In cazul in care, la un moment dat, nu poti rambursa ratele, banca ii va solicita acestuia sa restituie obligatiile de credit.

Codebitorul tau ar putea fi o ruda, un partener, un prieten sau chiar un coleg. Trebuie doar sa indeplineasca conditiile standard de risc ale Bancii, astfel te alegi cu un prieten de incredere care te poate ajuta sa-ti indeplinesti visele in aceasta vara.

Nu uita sa incluzi o asigurare pentru imprumut, deoarece te poate proteja in perioade dificile, acoperind rata lunara in caz de somaj, spitalizare, etc.

Acum, tot ce-ti ramane de facut este sa-ti gasesti o persoana de incredere care sa-ti fie codebitor. Incepe sa-ti planifici vacanta! Cea mai frumoasa perioada a anului este aproape!

Vezi toate detaliile despre Creditul TBI DUO aici.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Obtine banii pentru vacanta mult visata
Ce-si doresc femeile de Valentine's Day