• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

SEPTEMBRIE 2020: IMPLICARE

Traim vremuri neobisnuite, iar implicarea fiecaruia dintre noi, colaborarea si empatia au devenit mai importante ca oricand. Noi suntem mereu preocupati de aceste aspecte si grija fata de ceilalti ne defineste. Vedem dincolo de conventional, muncim cu pasiune si suntem alaturi de partenerii nostri la fiecare pas. De aceea, te tinem continuu la curent cu noutatile care te pot ajuta sa evoluezi impreuna cu TBIPay. Fii cu ochii pe TBI!

 

DONAM PENTRU CA NE PASA

 

Ne implicam in comunitatile din care facem parte pentru ca vrem sa participam la schimbare si sa aducem bucurie cuiva in nevoie, iar asa suntem si noi fericiti stiind ca fapta noastra buna a facut o diferenta pentru cineva care are cu adevarat nevoie. Asa a pornit initiativa TBIPay Castigi prin fapte bune”, prin care premiile castigate de cei mai de succes parteneri TBI din regiunea de sud-est a tarii, acordate pentru performantele obtinute, au fost donate catre centre de copii din orasele lor. Partenerii castigatori TBIPay au completat premiul obtinut cu o suma proprie, iar impreuna am dotat centrele cu diferite echipamente electronice si electrocasnice si am achizitionat alte obiecte necesare fiecarui centru, in functie de necesitati. Le multumim celor 30 de parteneri inscrisi in aceasta initiativa si celor 6 care au facut o fapta buna pentru centre de copii din Bucuresti, Constanta, Braila si Buzau. Impreuna am castigat prin fapte bune, iar zambetele copiilor s-au dovedit cea mai buna recunoastere pentru toate eforturile.

 

ONLINE ESTE MAI SIMPLU

 

Online? TBIPay? Doar 10 minute? Abia astept sa ajung acasa la un laptop sa vad ce inseamna TBIPay in 10 minute”. Asta a declarat, in cadrul unui interviu, artistul Eduard Andreianu, cunoscut sub numele de scena CRBL  – cantaret, coregraf, dansator, actor si producator muzical. Declaratia vedetei  a avut loc in cadrul unui eveniment organizat de catre partenerul ATVROM, unde peste 1.000 de persoane s-au adunat sa admire aceste masinarii unice ce pot fi achizitionate de asemenea in rate prin TBIPay. Aceasta solutie online unica in Romania este accesibila in tot mai multe magazine din toate domeniile.  Inclusiv persoane cunoscute, precum CRBL, aplica pentru un credit prin TBIPay pentru a-si cumpara tot ce isi doresc, atunci cand isi doresc.

 

CUMPERI IN RATE SI CASTIGI

 

Cumpara in rate si poti castiga inca o masina, cadou!” este mesajul pe care partenerul TBIPay din Timisoara l-a promovat pe multe canale in ultimele luni. Partenerul Danove Auto si-a creat si implementat propria campanie de marketing, utilizand metoda de plata „In rate” furnizata si asigurata de TBIPay. Premiul in sine a constat in acordarea unui voucher in valoare de 5.000 euro si acest voucher a putut fi folosit doar pentru achizitia unei masini din parcul Danove Auto. Extragerea tombolei poate fi vazuta aici, iar decernarea premiului aici. Multumiri si felicitari partenerului Danove Auto pentru aceasta campanie de marketing, dar mai ales pentru increderea pe care o are in solutia de plata “In Rate” asigurata si furnizata de TBIPay.

 

Toate aceste initiative sunt doar cateva exemple prin care si tu poti castiga mai multi clienti si vanzari mai mari cu solutia “In Rate” de la TBIPay. Marketingul si promovarea stau la baza oricarui business de succes, iar afirmatia lui Henry Ford ca „a opri promovarea pentru a economisi bani este ca si cum ti-ai opri ceasul pentru a salva timp” este mai de actualitate ca oricand. Asa ca te incurajam sa vii cu propriile idei inedite de a-ti promova produsele si serviciile cu plata prin TBIPay, iar una dintre povestile din urmatorul nostru mesaj ar putea fi chiar a ta!

Ultimele articole

Citeste mai mult
Cum să crești vânzarea pe Marketplace-uri ca eMag, elefant.ro
DECEMBRIE 2021: REUSITA
SEPTEMBRIE 2021: RASPLATA
AUGUST 2021: COLABORARE
IULIE 2021: FLEXIBILITATE
IUNIE 2021: LOIALITATE