Panayot Ivanov

Panayot IvanovPanayot Ivanov

Panayot Ivanov

SVP Strategic Projects

Panayot s-a alăturat echipei TBI Bank în 2019 și, de atunci, conduce dezvoltarea și implementarea unor proiecte strategice importante care propulsează TBI în călătoria sa ca challenger digital în Europa de Sud-Est.

Cariera sa profesională a început în 2013, iar de-a lungul timpului el a ocupat mai multe roluri în consultanță de management și analiză financiară și de business. Înainte de a se alătura TBI, Panayot a fost consultant la Bain & Company, poziție din care a avut oportunitatea să rezolve cele mai stringente probleme pentru instituțiile financiare de top din Bulgaria, Olanda, Polonia și Europa de Est.

Panayot a absolvit Universitatea Americană din Bulgaria, cu specializare în Administrarea Afacerilor și Economie, și are un master în Administrarea Afacerilor (MBA) de la Кellogg School of Management, Universitatea Northwestern, SUA.

Panayot este un cititor avid, are o pasiune pentru călătorit și își petrece cât mai mult timp posibil în aer liber, practicând sporturile lui preferate - schi și golf.

Profil LinkedIn

Înapoi la Echipă

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.