Denis Gorbunov

Denis GorbunovDenis Gorbunov

Denis Gorbunov

Membru al Consiliului de Administrație și CEO TBI Buy

Denis Gorbunov are mai bine de 10 ani experienta in domeniul serviciilor financiare si bancare. Si-a inceput cariera la PricewaterhouseCoopers in 2007 in servicii financiare de audit si practici de asigurare, lucrand cu cele mai mari conturi rusesti si CIS, cum ar fi Banca Centrala a Federatiei Ruse, Sber Bank, VTB, Deutsche Bank si Grupul Raiffeisen.

In 2011, a preluat o pozitie in cadrul KPMG Rusia, oferind asistenta clientilor locali si internationali cu privire la achizitii si lichidari bancare si companii de servicii financiare. A dezvoltat un numar important de proiecte asociate managementului financiar, riscului de credite si implementarea solutiilor IT de automatizare a operatiunilor bancare. În 2016 s-a alăturat TBI în calitate de CFO și, după 5 ani în acest rol, a acceptat fără ezitare o nouă provocare, devenind membru al Consiliului de Administrație și CEO al TBI Buy.

Denis are o diploma de licenta in Economie si o diploma de master in Business International de la Universitatea de Stat Lomonosov Moscova. Este, de asemenea, membru al Asociatiei Contabililor Certificati (ACCA).

Denis are o pasiune pentru skydiving si pilotaj, considerandu-le unele dintre cele mai senzationale experiente de viata pe care cineva le poate avea. De asemenea, ii place sa calatoreasca si sa cante karaoke.

Profil LinkedIn

Înapoi la Echipă

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Pentru Depozite Online folositi adresa de contact: depoziteonline@tbibank.ro

Retea

Sediu Central TBI Bank

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, etaj 4, Sector 1

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.