Actualizare date personale

Dorim sa pastram legatura cu tine in permanenta!

 

De ce este importanta actualizarea datelor?

Pentru a utiliza produsele si serviciile oferite de tbi bank EAD Sucursala Bucuresti este necesar sa-ti actualizezi datele personale, online sau in orice agentie, conform instructiunilor de mai jos.

 

Cum poti sa iti actualizezi datele personale?

1. Prin e-mail, transmitand pe adresa de e-mail ccc@tbicallcenter.ro pentru conturi curente sau pe adresa de e-mail depoziteonline@tbibank.ro pentru depozite online acest chestionar completat, insotit de o copie dupa BI/CI cu mentiunea “Conform cu originalul”, ambele fiind semnate de tine.

Te rugam sa transmiti chestionarul catre tbi bank EAD Sucursala Bucuresti de pe adresa personala de e-mail pe care ai furnizat-o  la data initierii relatiei cu banca sau pe care ai actualizat-o/ furnizat-o ulterior (nu se vor lua in considerare formulare trimise de pe adrese de e-mail ale altor persoane).

Important! In cazul in care adresa ta de e-mail nu mai corespunde cu cea furnizata anterior, te rugam sa te prezinti la cea mai apropiata agentie tbi bank in vederea finalizarii procedurii de actualizare a datelor personale.

2. La cea mai apropiata agentie tbi bank, unde te vei prezenta cu chestionarul completat, insotit de o copie dupa BI/CI.

3. Online, direct pe website, completand chestionarul de mai jos.

Actualizare date personale

    Incarca aici copia actului de identitate, conforma cu originalul si semnata de tine*
    Incarca aici chestionarul de cunoastere a clientelei, completat de tine*
    Personal data update