• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Atacul robotilor: Acceleram aprobarea creditelor cu Machine Learning

Timpul este extrem de valoros, iar atunci cand ai nevoie rapid de bani si trebuie sa astepti aprobarea unui credit, experienta ar putea sa nu fie tocmai placuta. Nu este o bucurie nici pentru noi, deoarece vrem sa fim mereu aproape de clientii si partenerii nostri. De aceea, incercam sa gasim tot timpul noi solutii si tehnologii pentru a accelera procesele de aprobare a creditelor.

Asadar, suntem incântati sa va prezentam viitorul: Machine Learning va accelera procesele noastre de creditare. Introducem un algoritm Machine Learning pentru predictia riscului de credit dezvoltat impreuna cu StatDec, un furnizor de top de servicii de credit scoring si solutii inovatoare de modelare in Europa de Est, cu o experienta de peste 30 de ani.

StatDec are expertiza extraordinara in procesarea seturilor masive de date si dezvoltarea de modele. Algoritmul Machine Learning va fi utilizat pentru a creste precizia predictiilor de risc si pentru a spori eficienta in evaluarea unei baze potentiale de clienti. in acest fel, vom creste si mai mult eficienta proceselor si vom mari numarul de imprumuturi aprobate. Acesta este un catalizator important pentru strategia noastra de a deveni un creditor si mai incluziv, prin inovatie si digitalizare.

„Machine Learning este o tehnologie de ultima generatie, care poate transforma radical procesele de creditare, permitând o evaluare mai precisa a riscurilor si un proces de decizie mai rapid in aprobarea imprumuturilor. La TBI integram deja tehnologii avansate si, in calitate de early adopters in zona de fintech, cautam constant sa inovam. Algoritmul Machine Learning creat de StatDec ne ajuta sa asiguram o eficienta mai mare in evaluarea bazei noastre potentiale de clienti, sa actionam rapid si sa imbunatatim calitatea deciziilor. Pentru clienti, acest lucru inseamna imprumuturi fara probleme intr-un proces mai rapid si mai usor ca niciodata”, spune Costin Mincovici, Chief Credit Officer la TBI Bank.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor