• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Luna ianuarie pe scurt

Anul trecut am fost provocati de unii dintre sefii nostri sa venim cu o modalitate simpla si transparenta de comunicare cu audienta noastra. Ideea pe care au lansat-o era un sumar periodic privind obiectivele noastre, realizarile, esecurile si promisiunile viitoare. Am profitat de o zi insorita pentru a sta in parcul de langa sediul nostru central din Sofia si am dezvoltat ideea intr-un prim draft. Le-a placut tuturor din birou, dar apoi a venit vacanta de vara, perioada aglomerata de toamna si toate sarcinile de la sfarsitul anului.
Parcul a inghetat. La fel si ideea. Vremea neobisnuit de calda din februarie si-a facut treaba si acum buletinul lunar a intrat din nou in discutie (desi inca nu e suficient de placut in parc).
Pe viitor, vrem ca acest buletin sa devina una dintre publicatiile noastre principale. Va fi modul nostru de a arata cum provocam normele instituite in sistemul bancar, prin felul in care lucram zi de zi si prin felul in care comunicam. Cu accent pe comunicare.

Asadar, sa recapitulam:

Despre ce e vorba?
O recapitulare a activitatilor noastre recente, incepand cu lansari de produse sau servicii, noi parteneriate si initiative, schimbari in echipa si pana la notificari despre petreceri la birou. (Suntem bancheri, nu oameni plictisitori de birou.)

Cui se adreseaza?
Tuturor – clienti, parteneri de business, chiar si voua, competitorilor – in principiu, oricui este interesat de sector sau de TBI Bank, inclusiv experti din industrie si profesionisti media.

Cand ar trebui sa primesc?
Incepand de acum, la inceputul fiecarei luni.

Ii pasa cuiva daca imi place sau nu?
Da, noua. Spune-ne ce iti place si ce ar putea fi imbunatatit si vom lucra la asta.

In regula, destul cu partea introductiva. Hai sa vedem cum funcționeaza.

 

Luna ianuarie la TBI Bank, pe scurt
Este cea mai tanara dintre luni.
Totusi, pentru noi deja e incarcata de noutati.

Ce am realizat

Creditare record in 2018 
Hai sa incepem cu o recapitulare scurta a lui 2018. Anul trecut a marcat cateva etape importante pentru noi in creditarea retail, ceea ce in schimb face din 2019 un an provocator. Am reusit sa acordam peste 400.000 de credite clientilor nostri (inclusiv toate ofertele de produs). Credem ca este o reusita remarcabila, care transformaTBI Bank intr-unul dintre liderii creditarii nu doar in Bulgaria, ci si in regiune. Am experimentat o cerere exceptionala pentru imprumuturi in ultimul trimestru – intr-una dintre luni, am fost asaltati cu aproape 100.000 de cereri de la clientii nostri.
Trebuie sa le multumim clientilor nostri existenti si noi pentru incredere si pentru faptul ca ne-au ales, precum si angajatilor nostri, care chiar sunt dedicati in a oferi servicii excelente in sucursalele noastre si in reteaua partenerilor. Arata-ne ce poti, 2019!

Rebranding-ul sediilor noastre
Nu e usor sa stii cand sa o iei de la capat (ori pur si simplu sa improspatezi lucrurile), mai ales cand vine vorba despre identitatea de brand. Anul trecut am anuntat ca vom avea un logo improspatat. Daca te intrebi de ce noul logo nu straluceste pe toate sediile noastre, sa stii ca acest lucru se va schimba – pas cu pas. Cateva sucursale din Sofia au parcurs deja procesul de rebranding – cele de pe Strada Stamboliyski, Soseaua Tsarigradsko si cea de la sediul nostru central, de pe Str. Dimitar Hadzhikotsev. Arata chiar frumos si stralucitor – vino sa te convingi. Urmeaza si altele: in 2019 vom continua rebranduirea etapizata a sucursalelor.

Felul in care servim clientii, de asemenea, s-a schimbat – vrem sa se simta confortabil si sa obtina acces mai rapid la finantare si la celelalte servicii. Am introdus o zona de Bun venit in trei dintre sucursalele noastre care au trecut prin rebranding, cu o multime de optiuni pentru self-service. Mai sunt inca doua concepte acolo. Unul dintre ele este zona de Servicii pentru clientii care aplica pentru credite de pana la 5.000 de leva. Tinta noastra este ca ei sa petreaca mai putin de 5 minute in banca. Pentru credite de peste 5.000 leva si pentru clientii de depozite am lansat zona de Relationare. Pana la urma, un serviciu financiar de calitate are nevoie uneori de ceva aparte.

TBI Bank devine partener al Academiei Telerik
In luna ianuarie, am anuntat parteneriatul strategic cu una dintre cele mai interesante companii din jur – Academia Telerik. Dupa ce au construit si vandut unul dintre cel mai de succes startup-uri din Bulgaria, fondatorii Telerik au decis sa se concentreze pe educatie, astfel ca au lansat Academia Telerik, avand ca scop instruirea tinerelor talente in IT. Suntem mandri ca TBI Bank a devenit partener al academiei si ca vom avea un avantaj in recrutarea celor mai bune talente de la cursurile lor.

Unde am esuat

Lansarea intarziata a Buletinului nostru lunar
Cu toata sinceritatea, ar fi trebuit sa il lansam toamna trecuta – ai auzit deja scuzele. Vestea buna e ca acum suntem la butoane.

Am concurat pentru o cauza buna
Echipa de fotbal a companiei noastre a participat la un campionat de caritate, pentru a sprijini o fetita cu probleme rare de sanatate. „Fotbal pentru o cauza” a adunat 13.000 de leva pentru Sofi, dar cu siguranta s-ar fi putut mai mult. Echipa TBI Bank a castigat un meci din cadrul competitiei, dar caritatea este mult mai importanta decat victoria in sine.

Promisiunea noastra
Promisiunea noastra este de a deveni creditorul digital de ultima generatie – cel mai probabil ati auzit acest lucru deja. Dar ce efecte va avea acest lucru asupra clientilor? Iata cum stau lucrurile: in 2019 vom lansa noi produse si servicii care vor pune lucurile in miscare pe piata, iti promitem.

Fara scuze, fara exceptii date de vacante de vara tarzii.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor