• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Ne pasă de tine. Și cu atenție, mergem înainte

La TBI Bank, clienţii se află în centrul a tot ceea ce facem şi suntem mândri că această abordare ne-a ajutat să câștigăm încrederea a peste un milion de cetățeni români și bulgari în ultimii ani. Produsele noastre de creditare i-au ajutat să se bucure de momentele fericite și să le depășească mai ușor pe cele dificile.

În prezent, vremurile se schimbă la nivel global. Pandemia de COVID-19 este o amenințare pentru societate atât din punct de vedere social, cât și economic. Știind că situația este foarte dinamică și delicată, suntem conștienți de imensa responsabilitate pe care o avem față de voi, clienții noștri. Astfel, pentru moment, sucursalele noastre vor continua să lucreze ca de obicei, cu program normal.  Vă puteți baza în continuare pe suportul nostru în această perioadă delicată cu posibile provocări pe plan economic. Bineînțeles, cum în România și Bulgaria, principalele țări în care TBI operează,  s-a instituit starea de urgență, TBI Bank respectă toate măsurile impuse de autorități.

Siguranța este cea mai importantă pentru noi și ne dorim ca societatea să reziste și să revină la normal cât de curând. Prioritatea noastră este siguranța tuturor – a voastră, clienții noștri, a miilor de angajați TBI, a familiilor noastre și a celor dragi.

Așa că vă rugăm să folosiți cu încredere produsele dezinfectante, pe care vi le-am pus la dispoziție, atunci când intrați în sucursalele noastre. Păstrați o distanță de siguranță de cel puțin 2 metri între voi și ceilalți atunci când așteptați la coadă – sau, și mai bine, așteptați în afara sucursalei dacă este un alt client înăuntru. Puteți folosi canalele noastre digitale pentru a solicita un împrumut, puteți plăti ratele online, sau la un terminal de plată, sau puteți depune economiile online.

Știm că, în prezent, nicio companie nu operează la parametri obișnuiți, dar noi, la TBI Bank, vrem să ne asigurăm că atât clienții, cât și partenerii noștri de afaceri se pot baza pe noi. Modelul nostru unic de afaceri și ADN-ul de afaceri puternic ne oferă încrederea de a afirma acest lucru. În plus, în ultimele câteva zile, echipa noastră a transformat birourile, sucursalele și toate punctele de lucru în locuri extrem de sigure și foarte bine dezinfectate”.

Echipa TBI Bank vă va ține la curent privind orice schimbare. Aveți grijă de voi! Vom trece prin asta împreună.

 

Conducerea TBI Bank

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare activitate mentenanta platforma depozite
Informare activitate mentenanta platforma depozite
Informare activitate mentenanta platforma depozite
Informare activitate mentenanta platforma depozite
Lucrari de mentenanta ale sistemelor informatice
tbi bank și Autodeal introduc BNPL pentru polițele de asigurare obligatorie auto