• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Românii au cumparat de 3 ori mai multe ATV-uri si motociclete în pandemie cu ajutorul solutiei de finantare TBIPay

Românii au cumparat de 3 ori mai multe ATV-uri si motociclete în pandemie cu ajutorul solutiei de finantare TBIPay

BUCUREsTI, 26 ianuarie 2021 – Vânzari cu 300% mai mari de ATV-uri, motociclete, dar si scutere, skijet-uri si accesorii în 2020 fata de anul anterior, arata cifrele ATVRom. Unul din 3 clienti si-a finantat hobby-ul în pandemie prin solutia TBIPay, care ofera acces 100% online la împrumuturi, cu aprobare în doar 10 minute, cu un minim de documente si fara drumuri la banca.

De la debutul pandemiei de Covid-19, vânzarile de vehicule recreationale au crescut în fiecare luna, atât ca numar de unitati, cât si ca valoare, confirmând nevoia românilor pentru activitati care sa respecte masurile de distantare sociala si de limitare a raspândirii coronavirusului. Parteneriatul dintre TBI si ATVRom a sporit cu succes vânzarile si acest lucru se datoreaza în principal comoditatii solutiei de finantare TBIPay.
TBIPay face parte din portofoliul de solutii TBI, lider în acoperirea nevoilor financiare în regiunea Europei de Sud-Est,, si ofera o experienta inovatoare de creditare. Cu TBIPay, clientii pot achizitiona ceea ce îsi doresc imediat, într-un proces simplu si rapid, si sa plateasca mai târziu, în rate potrivite bugetului personal, iar comerciantii din orice domeniu îsi pot creste vânzarile.

„Solutia TBIPay a avut o contributie majora la cresterea vânzarilor online de ATV-uri si alte vehicule recreationale din portofoliul ATVRom în contextul pandemiei. TBIPay este o solutie care îi ajuta pe comerciantii parteneri TBI sa vânda mai mult – atât în magazinele fizice, cât mai ales în cele online -, combinând astfel produsele financiare cu tehnologia”, spune Ionut Sabadac, Merchant Solution Sales Director la TBI.

„Cei mai multi clienti sunt oameni cu spirit de aventura, care vor sa experimenteze o activitate inedita, dar si locuitori din zone rurale care vad într-un ATV o unealta practica în gospodarie. Indiferent de motivul pentru care decid sa cumpere un vehicul recreativ, clientii vor sa se poata bucura cât mai curând de achizitia lor. Pentru ei, TBIPay este o metoda convenabila de a obtine imediat ceea ce îsi doresc,  în timp ce pentru noi, la ATVRom, s-a dovedit deja o solutie eficienta de crestere a vânzarilor”, explica Mircea Comana, Director General în cadrul companiei ATVRom.
Cu solutia de finantare TBIPay, clientii ATVRom pot cumpara ATV-uri, motociclete, scutere, masini electrice, skijet-uri, biciclete, motoare pentru barci si multe accesorii pentru vehicule recreative atât din magazinul online, cât si din showroom-urile aflate în peste 10 orase din tara.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor