TBI Bank ocupa primul loc in Bulgaria la Eficienta si Rentabilitate

24.04.2020    Share +

TBI Bank ocupa primul loc in Bulgaria la Eficienta si Rentabilitate

Sarbatorile de Paste sunt importante pentru toata lumea, dar anul acesta s-au dovedit de a dreptul fantastice pentru noi, la TBI Bank. Care ar putea fi motivul, poate va intrebati, de bucurie in aceste momente sumbre?

Cu o zi inainte de Paste, revista Capital, cea mai influenta revista de afaceri din Bulgaria, a publicat clasamentul sau anual K10. Este o lista care cuprinde institutiile bancare din Bulgaria, bazata pe mai multi indicatori - si considerata reperul industriei bancare.

Si noi, TBI Bank, suntem pe locul I in categoria Eficienta si rentabilitate! Am ocupat, in mod traditional, locul I in trei din ultimii patru ani. Cand am coborat pe locul doi anul trecut, am promis ca vom reveni si mai puternici. Asadar, in 2019, echipa noastra a lucrat din greu pentru a ne consolida liniile de business, pentru a crea valoare pentru clientii nostri si pentru a urma strategia noastra phygital. Locul I este o modalitate excelenta de a ne rasplati eforturile!

A fi clasat pe locul 1 in eficienta si rentabilitate de catre revista Capital este o recunoastere a performantei puternice a echipei. Modul in care putem sa oferim astfel de rezultate remarcabile pe o piata din ce in ce mai competitiva, arata ca din ce in ce mai multi clienti au incredere in noi, iar acest lucru conteaza cu adevarat pentru noi“, spune Petr Baron, CEO TBI.

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Pentru Depozite Online folositi adresa de contact: depoziteonline@tbibank.ro

Retea

Sediu Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1