• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank, parteneriat cu NETOPIA Payments pentru finantarea comerciantilor mici si mijlocii care vor sa accelereze businessul

Solutia este combinatia perfecta intre rapiditate si experienta facila – finantare usoara si fara birocratie, in doar 24 de ore

In conditiile in care vanzarile online se numara printre sectoarele din economie care au avut de castigat in contextul pandemiei de Covid-19, TBI Bank si NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plati online din Romania, au incheiat un parteneriat menit sa ajute comerciantii sa-si accelereze businessul. Cu solutiile digitale de top pentru finantarea IMM-urilor de la TBI Bank, comerciantii mici si mijlocii isi pot finanta, simplu si rapid, planurile de dezvoltare.

Creditul online de afaceri oferit de TBI Bank este accesibil direct pe platforma NETOPIA Payments, intr-o experienta digitala convenabila, care nu necesita vizite la banca, birocratie inutila sau garantii suplimentare. Procesul online de aplicare pentru un imprumut dureaza aproximativ 5 minute, iar documentatia necesara este redusa si la indemana oricarui antreprenor. Drept urmare, comerciantii primesc raspuns in doar 24 de ore si pot accesa finantarea intr-un timp record.

”La TBI Bank, intelegem ce inseamna sa ai nevoi imediate de finantare pentru a-ti atinge potentialul de business. si, mai ales in vremurile dificile cu care ne confruntam cu totii, sprijinim comerciantii mici si mijlocii cu o solutie eficienta prin care isi pot acoperi nevoile financiare si pot raspunde mai usor nevoilor de business, intr-un mod usor si convenabil, cu solutiile noastre digitale de top pentru finantarea IMM-urilor”, spune Florentina Mircea, Chief Business Banking Officer la TBI Bank.

Prin acest parteneriat, TBI Bank si  NETOPIA Payments ofera finantare de pâna la 20.000 euro, echivalent in lei. Odata semnat contractul de finantare, comerciantii au acces la fonduri intr-un timp foarte scurt si pot folosi banii pentru orice nevoi de business.

”Prin activitatea si parteneriatele noastre, incercam sa venim intotdeauna cu noi solutii eficiente pentru comerciantii online. Echipa NETOPIA Payments este in permanenta in contact cu acestia si, astfel, cunoastem problemele cu care se confrunta zi de zi, mai ales in aceasta perioada dificila. De aceea, impreuna cu partenerii de la TBI Bank am implementat o solutie de finantare simpla, rapida, care raspunde provocarilor pe care le intâmpina comerciantii mici si mijlocii, cu resurse limitate, ce au nevoie de finantare imediata pentru a-si putea sustine activitatile si sa beneficieze de cele mai bune oportunitati de dezvoltare pentru afacerile lor”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA Payments.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor