• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank și Flanco simplifică experiența cumpărăturilor prin TBIPay

Achizitionarea unui produs necesar pentru confortul, sanatatea sau siguranta oamenilor poate pune uneori presiune pe bugetul familiei. Continuam dezvoltarea parteneriatului cu Flanco, unul dintre cei mai mari retaileri din România, pentru a face achizitiile si mai accesibile prin TBIPay, unul dintre cele mai bune instrumente de finantare disponibile pentru clientii români.

Prin TBIPay, clientii pot cumpara acum si plati mai târziu, in 4 rate, cu dobânda zero si fara costuri suplimentare. Solutia inovatoare TBIPay este oferita acum si de Flanco, cel mai dinamic retailer electro-IT din România, tuturor clientilor care cumpara de pe magazinul online sau din unul dintre cele 159 de magazine fizice din România.

„Achizitionarea de bunuri electronice in vremurile incerte in care traim poate fi mai stresanta decât de obicei. Acesta este motivul pentru care dorim sa oferim clientilor nostri liniste sufleteasca ori de câte ori au nevoie de produse noi pentru casa lor. Suntem bucurosi ca acest lucru este posibil acum, deoarece impreuna cu partenerii nostri de incredere de la Flanco, acum facem cumparaturile online mai placute, oferind clientilor nostri obisnuiti oportunitatea de a obtine ceea ce doresc fara nicio grija pentru bugetul lor.” spune Gergana Staykova, Market Leader, Romania.

Mai mult, pentru achizitiile cu pret mai mare, clientii pot alege perioada cea mai potrivita pentru capacitatile lor financiare prin stabilirea unui numar de rate fixe intre 6 si 60. Aceasta solutie de finantare poate fi accesata de cetatenii cu domiciliul in România, care sunt salariati, pensionari sau Persoane Fizice Autorizate (PFA).

„Acest parteneriat ne ajuta sa fim mai aproape de clientii nostri, sa ne extindem vânzarile si sa ajutam oamenii sa cumpere produse de calitate care contribuie la o viata mai buna. Anumite achizitii ne usureaza viata, iar TBIPay ii ajuta pe oameni sa cumpere produsele de care au nevoie, de la noi”, spune Ovidiu Nicusan, Marketing Director la Flanco.

Solutia TBIPay este un instrument financiar cu eficienta dovedita pentru cumparaturi cu plata in rate, iar aproape 13.000 de comercianti din Bulgaria si România folosesc deja TBIPay in magazinele lor online sau fizice.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare activitate mentenanta platforma depozite
Informare activitate mentenanta platforma depozite
Informare activitate mentenanta platforma depozite
Informare activitate mentenanta platforma depozite
Lucrari de mentenanta ale sistemelor informatice
tbi bank și Autodeal introduc BNPL pentru polițele de asigurare obligatorie auto