TBI Bank și Instant Factoring oferă o soluție unică antreprenorilor și IMM-urilor: primul instrument complet de finanțare a facturilor digitale

06.04.2021    Share +

TBI Bank și Instant Factoring oferă o soluție unică antreprenorilor și IMM-urilor: primul instrument complet de finanțare a facturilor digitale

TBI Bank si Instant Factoring ofera o solutie unica antreprenorilor si IMM-urilor: primul instrument complet de finantare a facturilor digitale

Bucuresti, 6 aprilie 2021. TBI Bank, unul dintre cei mai importanti creditori phygital din regiunea Europei de Sud-Est, si Instant Factoring, prima companie romaneasca de factoring online, au dezvoltat o nouă solutie de finantare digitala a facturilor, intr-un context atipic, in care pandemia actuala a accelerat impactul negativ al facturi restante. Cele doua companii ofera acum clientilor lor o solutie de tip „one stop shop” pentru finantarea digitala a facturilor. 

Noul serviciu permite oricarui client TBI Bank sa isi transforme facturile neincasate in numerar intr-un mod rapid si transparent. Cu un singur clic, solicitantul este redirectionat catre platforma Instant Factoring, creeaza un cont, incarca facturile pe care doreste sa le incaseze fara sa astepte data scadentei, analiza este finalizata in 2 ore si pana a doua zi clientul primeste banii în cont. 

”Clientii business au nevoi complexe de finantare si asta include si transformarea creantelor in lichiditati. In acest fel, ei pot asigura acces mai rapid la fluxurile de numerar si pot limita impactul pe termen lung al timpilor de asteptare in colectarea veniturilor asupra activitatii lor. Analizam mereu contextul de afaceri si nevoile clientilor nostri, asa ca includem acum o solutie de factoring in portofoliul nostru de finantare”, spune Florentina Mircea, Chief Business Banking Officer la TBI Bank. 

Prin acest serviciu flexibil si la indemana antreprenorilor, Instant Factoring a oferit anul trecut finantare in valoare de 77 de milioane companiilor mici si mijlocii, in crestere cu 90% fata de 2019.

”Misiunea noastră este sa sprijinim IMM-urile si antreprenorii romani printr-o solutie de finantare a facturilor accesibila ușor si rapid, intr-un mod adecvat nevoilor lor, mai ales intr-un moment dificil cum este cel cu care ne confruntam. Parteneriatul cu TBI Bank este o oportunitate de a aduce solutiile noastre mai aproape de cei care au nevoie de ele pentru a-si sprijini afacerea si, implicit, pentru a sprijini redresarea economiei naționale”, a spus Cristian Ionescu, CEO si co-fondator Instant Factoring.
 

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Pentru Depozite Online folositi adresa de contact: depoziteonline@tbibank.ro

Retea

Sediu Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.