• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank și PayU lansează o nouă metodă de plată prin care cumpărăturile online devin mai accesibile

TBI Bank și PayU lansează PayU Online Credit, o nouă metodă de plată care oferă consumatorilor posibilitatea să cumpere oricând online tot ce își doresc și să plătească atunci când este convenabil pentru ei. Astfel, PayU Online Credit oferă două opțiuni pentru plata cumpărăturilor online, în 30 de zile sau în rate online flexibile, de la 4 la 60 de luni.

Noua metodă de plată este lansată în parteneriat cu TBI Credit, lider în soluții de finanțare la punctele de vânzare (POS) digitale, parte a TBI Bank. Primii comercianți din portofoliul PayU care au implementat această metodă de plată sunt PC Garage și Flanco, urmând ca în perioada următoare soluția să fie integrată în mai multe magazine online partenere PayU.

Un parteneriat în beneficiul consumatorilor

PayU Online Credit reunește doi parteneri puternici pentru a oferi beneficii importante consumatorilor, anume capacitățile TBI Bank de finanțare și de evaluare a riscurilor alături de expertiza globală PayU în plățile online. Împreună vom continua să aducem în lunile următoare pe piața din România soluții inovatoare de creditare digitală având la bază cele mai bune practici globale în interacțiunea cu clienții”, susține Costas Tovil, Senior VP e-Commerce în cadrul TBI Bank.

Procesul de achiziție este unul sigur, foarte simplu și rapid. Consumatorii pot obține un împrumut online chiar și în câteva secunde (începând de la a doua tranzacție realizată prin PayU Online Credit).

PayU Online Credit este noua soluție prin care consumatorii pot profita de toate reducerile online și pot cumpăra tot ce își doresc, fără să își facă griji privind suma disponibilă în acel moment pe card sau în portofel. Pentru comercianți, este modalitatea prin care vin în întâmpinarea nevoii cumpărătorilor de a achiziționa atunci când își doresc sau când au nevoie de produs, oferindu-le posibilitatea de a plăti la un termen convenabil. La final, rezultatele se văd într-o experiență de cumpărare și o rată de conversie mai bune”, declară Elena Gheorghe, Business Development Manager PayU România.

Plata în rate online prin creditul PayU

Plata în rate online este una dintre metodele de plată preferate ale românilor. ,,În prezent, peste 35% din tranzacțiile online înregistrate în sistemul PayU sunt achitate în rate. Iar valoarea medie a unui coș de cumpărături plătit în rate poate fi și cu 75% mai mare decât pentru cele achitate printr-o altă metodă de plată, în perioadele de reduceri”, adaugă Elena Gheorghe.

Plata în rate online prin creditul PayU este disponibilă pentru achiziții între 300 lei și 20.000 lei. Numărul ratelor poate fi între 4 și 60 de rate. Consumatorilor li se va aloca o limită de credit la prima tranzacție pe care o pot folosi așa cum își doresc, în oricare dintre magazine online partenere PayU.

Plata online în 30 de zile

Prin noua metodă de plată PayU, oricine poate plăti online în 30 de zile orice produs sau serviciu,  fără niciun cost suplimentar. Opțiunea de plată online în 30 de zile este valabilă pentru achiziții între 50* lei și 20.000 lei (*100 lei pentru prima tranzacție).

Ultimele articole

Citeste mai mult
Petr Baron: Contra curentului
tbi bank Bulgaria conduce clasamentul realizat de Capital la doua categorii bancare privind eficienta si sustenabilitatea
Interviu Gergana Staykova in Forbes Romania
Petr Baron pentru Forbes Romania: Din followeri, ne transformam in lideri!
TBI Bank isi extinde oferta de solutii de economisire cu o noua scadenta de 15 luni si o dobanda anuala de 4,4%
CÂND CLIENTUL DEVINE ÎNTR-ADEVĂR REGE: Petr Baron, CEO TBIF (TBI Bank), a stat de vorbă cu Business Magazin