Reglementari

Informatii generale

Reglementare generala
TBI Bank EAD Sofia – Sucursala Bucuresti este inregistrata sub numarul RB-PJS-40-068 din data de 30.08.2012 in Registrul Institutiilor de Credit din cadrul BNR. Mai multe informatii privind inregistrarea Sucursalei in cadrul BNR pot fi vizualizate aici.

Politica privind utilizarea datelor confidentiale si infractiunile financiare si economice 
TBI Bank EAD Sofia – Sucursala Bucuresti a adoptat intern politica privind utilizarea datelor confidentiale si infractiunile financiare si economice in relatia cu clientii sai. Textul integral al documentului poate fi vizualizat aici.

Protectia consumatorului
Informatii privind protectia consumatorului din Romania, drepturile consumatorilor cu privire la folosirea serviciilor bancare si solutionarea litigiilor cu clientul pot fi gasite pe site-ul official al Autoritatii Nationale a Protectiei Consumatorului (Bucuresti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865) si Centrul de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar.

Politica de confidentialitate si protectia datelor
TBI Bank EAD Sofia – Sucursala Bucuresti TBI Bank EAD Sofia a adoptat politica de confidentialitate cu privire la folosirea acestui site de internet. Textul integral al politicii poate fi vizualizat aici.


TBI Bank EAD Sofia, Sucursala Bucuresti a fost inregistrata in scopul FATCA la Internal Revenue Service cu statutul Registered Deemed-Compliant - Reporting Model 1. 

Codul de identificare intermediar global (Global Intermediary Identification Number) al TBI Bank EAD Sofia, Sucursala Bucuresti este ABQT26.99999.BR.642. Romania a ajuns la un acord de fond si a agreat sa fie inclusa de IRS pe lista tarilor IGA1.Common Reporting Standard (CRS) este un standard global privind schimbul automat de informatii, emis de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE). Acesta are ca scop prevenirea evaziunii fiscale si imbunatatirea conformarii fiscale internationale, oferind tarilor participante transparenta cu privire la activele financiare offshore detinute de rezidentii lor. Incepand cu 1 ianuarie 2016, CRS se aplica persoanelor fizice si juridice. Mai mult de 100 de tari s-au angajat sa adere la CRS, inclusiv toate statele membre ale UE si diverse centre financiare internationale cheie.

Institutiile financiare (cum este TBI Bank) sunt obligate sa aplice anumite proceduri de due-diligence privind identificarea conturilor clientilor lor si sa raporteze conturile financiare detinute direct sau indirect de catre rezidentii fiscali straini, catre autoritatile fiscale locale. Ulterior, prin schimb automat de informatii, autoritatile fiscale locale vor raporta aceste informatii catre autoritatile fiscale straine corespondente.

TBI Bank EAD Sofia, Sucursala Bucuresti aplica anumite proceduri de due-diligence privind identificarea conturilor clientilor sai, prevazute de Legea 207/2015 privind Codul de procedura fiscala. Conturile financiare detinute direct sau indirect de catre rezidentii fiscali straini sunt raportate la autoritatea fiscala locala.


Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Pentru Depozite Online folositi adresa de contact: depoziteonline@tbibank.ro

Retea

Sediu Central TBI Bank

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, etaj 4, Sector 1

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.