Termeni si conditii de utilizare website


Termeni de utilizare

Vizitand acest site, confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu Termenii si conditiile descrise mai jos. Site-ul www.tbibank.ro este detinut de TBI Bank.


Acest site este dezvoltat in conformitate cu viziunea corporativa si politica de informare a TBI Bank. Acesta a fost creat in scopuri informative generale si nicio parte din continutul sau nu ar trebui considerata o propunere directa pentru achizitionarea de produse si servicii ale TBI Bank.

Site-ul contine informatii despre produsele si serviciile oferite de TBI Bank persoanelor fizice, intreprinderilor mici si mijlocii si clientilor corporativi.

TBI Bank isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment si fara o notificare prealabila acesti termeni si orice alte informatii continute pe acest site.TBI Bank nu garanteaza accesul neintrerupt si neincatat la acest site.

TBI Bank se straduieste sa mentina informatii actualizate pe site, dar nu exclude posibilitatea unor lacune inacceptabile in exactitatea si integralitatea continutului sau.

TBI Bank nu este raspunzatoare pentru niciun fel de daune si profituri pierdute rezultate din sau in vreun fel legate de accesul sau utilizarea acestui site. Implementand toate masurile tehnice si de securitate necesare pe acest site, TBI Bank nu garanteaza accesul neintrerupt la acesta si nu este responsabil pentru virusii de calculator, atacurile de hacking si alte amenintari. In cazul unor astfel de evenimente, TBI Bank se angajeaza sa ia masuri in timp util pentru rezolvarea problemei cat mai curand posibil.

Utilizarea informatiilor si a functionalitatii acestui site este la initiativa si sub responsabilitatea utilizatorului, sub rezerva restrictiilor prevazute de Legea drepturilor de copyright in favoarea titularului drepturilor de autor - TBI Bank.TBI Bank nu este responsabil pentru continutul (inclusiv acuratetea si exhaustivitatea informatiilor) si accesibilitatea site-urilor la care acest site are hyperlinkuri.Continutul acestui site este subiectul drepturilor de autor detinute de TBI Bank, cu toate drepturile rezervate si consecintele juridice. Utilizatorii pot imprima pagini individuale sau parti ale acestora, imagini, grafice si multe altele de pe site doar daca nu pastreaza marcile de identificare si nu incalca cerintele legislatiei in vigoare.

Utilizatorii nu pot sa modifice, sa copieze, sa publice, sa vanda, sa licentieze sau sa utilizeze pentru orice scop public sau comercial continutul acestui site fara permisiunea explicita scrisa a TBI Bank de a modifica, copia, publica, vinde sau promova numele TBI Bank.


Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Pentru Depozite Online folositi adresa de contact: depoziteonline@tbibank.ro

Retea

Sediu Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.