10 minute

timp de raspuns

24/7

disponibil

100% online

semnezi electronic

Fara drumuri inutile

la magazin sau la banca

E mai simplu cu un Credit Instant

Simulator de credit

Completeaza valoarea, selecteaza numarul de rate si afla suma de plata lunara:

Suma
RON
300
30.000
Perioada
24
luni
18
60
Rata lunară
Comision analiză
95
Dobânda
DAE
Valoare totală plătibilă

In plus fata de suma afisata, rata finala va cuprinde si o asigurare de viata, somaj si spitalizare, precum si un comision de administrare lunar de 5 lei. Valoarea finala se regaseste in pagina TBI in care vei fi redirectionat, dupa ce finalizezi comanda si alegi metoda de plata. Mai jos gasesti un exemplu reprezentativ de calcul:
Pentru o valoare totala a creditului pentru achizitie de bunuri/servicii de 5.000 lei, pe 24 luni, rata anuala a dobanzii este 12% (fixa pe toata durata contractului), comisionul de analiza a dosarului este de 95 lei, comisionul de administrare a creditului este de 5 lei/luna, valoarea asigurarii este de 10,19 lei pe luna si valoarea ratei lunare este de 251,35 lei, valoarea totala platibila este de 6.032,44 lei si dobanda anuala efectivă (DAE) este 14,73%.

 

Pentru produsul 12 rate fara dobanda, gasiti mai jos un exemplu reprezentativ dedicat:

Pentru o valoare totala a creditului pentru achizitie de bunuri/servicii de 5.000 lei, pe 12 luni, rata anuala a dobanzii este 0% (fixa pe toata durata contractului), comisionul de analiza a dosarului este de 100 lei, comisionul de administrare a creditului este de 5 lei/luna, valoarea asigurarii este de 10.19 lei pe luna si valoarea ratei lunare (pentru rate egale) este de 435,20 lei, valoarea totala platibila este de 5.222,40 lei si dobanda anuala efectivă (DAE) este 3,64%.

In plus fata de suma afisata, rata finala va cuprinde si o asigurare de viata, somaj si spitalizare, precum si un comision de administrare lunar de 5 lei. Valoarea finala se regaseste in pagina TBI in care vei fi redirectionat, dupa ce finalizezi comanda si alegi metoda de plata.


Ce urmeaza?

Pasul 1

Dupa ce ai completat datele tale si ai solicitat credit pentru produs/e, vei fi contactat in scurt timp de un reprezentant al magazinului.

Pasul 2

Furnizezi datele personale si primesti un link prin e-mail.

Pasul 3

Continui cererea cu verificarea identitatii si semnarea contractului de credit.

Vizualizeaza aici procesul de identificare:

 

 

Produsele pleaca spre tine in cel mai scurt timp!

 

 

©2021 TBI Money, Toate drepturile rezervate

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.