• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Andreas Down va conduce transformarea digitala a TBI Bank

TBI Bank l-a ales pe Andreas Down, un adevărat „guru IT”, pentru a administra transformarea digitală a băncii și pentru a conduce planul strategic de a deveni bancă digitală de nouă generație. Din poziția de Chief Information Officer (CIO), Andreas Down va aplica strategia digitală a TBI Bank pe care el a dezvoltat-o alături de cele mai strălucite minți din toată lumea din domeniul finanțelor și tehnologiei.

“Clienții doresc să-și controleze cerințele financiare în orice moment, folosind orice dispozitiv, în timp ce utilizarea volumelor mari de date a schimbat modul în care le înțelegem și le anticipăm comportamentul. Transformarea digitală va ajuta TBI Bank să câștige dreptul de a se afla printre aplicațiile preferate din dispozitivele clienților. Sunt foarte încântat de șansa de a conduce acest proces”, a spus Andreas Down.

Anterior, Andreas Down a fost CIO și membru al Consiliului Director al Fidor – una dintre cele mai inovatoare bănci fintech exclusiv digitale din lume. A condus toate operațiunile centrului de date, dezvoltarea aplicațiilor și a mediului intern IT al grupului și a condus echipa ce a dezvoltat numeroase concepte inovatoare. De asemenea, a lucrat și pentru alte bănci binecunoscute și companii de servicii financiare precum Unicredit, Direkt Anlage Bank, HypoVereinsbank, Probank, Direkt Anlage Bank și altele. Andreas este căsătorit și are patru copii, este un mare fan al motocicletelor, al mașinilor rapide și al fotbalului.

“Luând în considerare cunoștințele sale FinTech și experiența IT din sectorul bancar, Andreas ne va conduce către obiectivul nostru principal – acela de a deveni bancă digitală de nouă generație. Noi dezvoltăm noi sisteme axate pe client și linii de produse online, alături de 11:FS, consilierii Fintech de top din lume, și experții de la 4Finance Group. Vrem să creăm o cultură a îmbunătățirii digitale continue într-un mediu transparent și reglementat, deoarece credem că toată lumea trebuie să se bucure de o viață financiară sănătoasă”, a declarat Petr Baron, Managing Director al TBIF Financial Services (Olanda), holdingul care deține TBI Bank.

În prezent, banca acordă o atenție deosebită atragerii celor mai buni experți în inovare și celor mai bune talente locale. TBI Bank provoacă abordarea existentă cu privire la sectorul bancar și plănuiește să implice clienți din toată Europa într-un parcurs bazat pe mediul online, îmbunătățind astfel viețile financiare ale celor care nu se regăsesc în serviciile băncilor existente sau care preferă serviciile digitale.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor