• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

AUGUST 2021: COLABORARE

Partneriat cu Gomag

 

Ne bucuram sa va anuntam ca am incheiat un nou parteneriat, care va va aduce o multime de beneficii, indiferent ca vindeti deja online sau deocamdata doar offline.
Faceti cunostinta cu platforma Gomag! Pe piata din 2005, Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce din Romania. Practic, Gomag va ofera solutia tehnica necesara pentru a deschide si a creste un magazin online, in sistem de abonament. Este o platforma 100% romaneasca, cu sute de functionalitati si integrari, o solutie all-in-one.
Integrarea cu TBIPay in platforma este gratuita si disponibila pentru toti clientii Gomag, indiferent de abonament.

Avantajele platformei Gomag:

  • Abonamentul lunar incepe de la 1 euro pe zi. Pragurile de abonament sunt medii si reprezinta undeva la mai putin de 1 leu / comanda. Poti vinde online fara sa ai costuri uriase, si cu o solutie avansata precum cele pe care le folosesc marii retaileri.
  • Este intuitiva si usor de folosit. Panoul de administrare al magazinului este organizat astfel incat sa poata fi folosit si inteles rapid, chiar si de catre persoanele care nu au experienta in online.
  • Dispune de functionalitati unice: este singura platforma care are roboti nativ in platforma (numiti GoBots), ce pot fi folositi gratuit pentru automatizare; CRM direct in platforma; oferta unica la finalizare comanda; editor avansat pentru creare pagini de ofertare etc.
  • Acces la asistenta pe email si documentatie. Echipa Gomag a creat o documentatie uriasa, cu solutii pas cu pas. In plus, au un sistem de asistenta pe baza de tichete, cu o rata medie de raspuns in mai putin de 72 de ore.

Ce servicii va ofera Gomag?

  • Platforma de inchiriat – construiti magazinul dupa bunul plac, fara sa aveti nevoie de programator, primiti in schimb o serie de continut util care te indruma in procesul de constructie magazin.
  • Magazin online la cheie – daca nu aveti timp sau chef sa creati magazinul personal, echipa Gomag se poate ocupa de acest aspect, pe baza informatiilor pe care le oferiti.
  • Integrare cu eMAG Marketplace – daca doriti sa extindeti numarul de canale de vanzari, va puteti afisa produsele in marketplace-ul celui mai mare retailer online din Romania. La Gomag, integrarea cu eMAG marketplace este gratuita.
  • Butonul de cumparaturi – este o functionalitate speciala din platforma care va ofera posibilitatea sa afisati un buton legat de magazinul dvs., in orice alt website.

Dezvoltarea afacerii si cresterea numarului de clienti este mai simpla daca vindeti online cu Gomag si TBIPay!

 

Dobanda personalizata

 

TBIPay a implementat cu succes un mecanism de alocare a dobanzilor in functie de profilul clientului pentru toti clientii, in mediul online. Acest mecanism, cunoscut la nivel mondial sub denumirea de “Risk Based Pricing”, este folosit de majoritatea institutiilor financiare si a fost preluat si de catre TBIPay in procesul de creditare online. Procesul de implementare a avut loc in etape, pe industrii, a durat cateva luni si a fost nevoie de multe teste si scenarii pentru ca in acest moment solutia sa fie activa in toata reteaua de parteneri online. Tipurile de dobanzi variaza de la o industrie la alta, in functie de media cosului de cumparaturi, de riscul de neplata pe care TBIPay il are pe anumite segmente de creditare si in functie de politica interna de creditare. Trebuie spus faptul ca “dobanda personalizata in functie de profilul clientului” este un mecanism complex ce curpinde istoricul de creditare a clientului si modul de achitare a ratelor lunare precum si scoring-ul intern obtinut in urma evaluarii dar si suma pentru care clientul aplica. Insa totul se deruleaza instant, prin decizia de aprobare automata pe care TBIPay o pune la dispozitia tuturor partenerilor, astfel, procesul de acordare a unui credit fiind unul extrem de rapid.

 

Cumperi acum, platesti mai tarziu – BNPL

 

Conceptul de creditare Buy Now, Pay Later (cumpara acum, plateste mai tarziu) devine din ce in ce mai popular in foarte multe tari, iar acum poate fi regasit si pe piata din Romania prin intermediul TBIPay. Produsul de creditare este destinat oricarei achizitii de maxim 1.000 lei, iar acesta poate fi platit in 4 rate fara dobanda. De aici si denumirea produsului: TBIPay Quattro. Practic, prima rata este platita pe loc, la achizitia produselor/serviciilor, iar celelalte 3 rate in urmatoarele luni. Produsul se regaseste deja la o multitudine de comercianti parteneri din diverse industrii – de la servicii medicale sau produse pentru acasa, pana la haine si bijuterii. Un exemplu de parteneriat unde produsul TBIPay Quattro si-a facut simtita prezenta imediat este in parteneriatul cu retailerul eMAG si nu numai. Quattro ajuta comerciantii parteneri sa-si creasca media cosului de produse si sa ofere clientilor servicii de creditare rapide, digitalizate si cu zero costuri.
In cazul in care doriti sa activati aceasta modalitate de plata pentru site-ul dvs., nu ezitati sa contactati responsabilul TBIPay din zona dvs.

Care sunt beneficiile de a avea acest produs?

  • Conversii mult mai mari la check out – cifrele indica o crestere de 20% a conversiilor cu ajutorul acestui produs
  • O medie a comenzii mult mai mare – cu ajutorul acestei modalitati de plata media ticketului poate creste cu pana la 85%
  • Cumparaturi repetitive – cu ajutorul acestei modalitati de plata, clientii revin pentru cumparaturi repetitive in procent de 20%

Ultimele articole

Citeste mai mult