• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Bănci și fintech – în spatele scenei

Ai avut vreodată un cuvânt care să te facă să te oprești și să te gândești la semnificația lui ori de câte ori îl auzi? Al nostru este “inovație”. Pentru că asta este ceea ce facem și ce vrem să integrăm în toate serviciile noastre în următorii ani.

Am fost parteneri în cadrul evenimentului „Zilele Biz” organizat de Biz Magazin, un eveniment care se desfășoară pe o perioadă de 5 zile, fiecare zi având o tematică diferită. Am fost prezenți în a doua zi a evenimentului când “inovația” a fost regula zilei. Am fost acolo ca singura bancă suficient de curajoasă pentru a vorbi despre inovație alături de alte companii tehnice.

Prin prezența sa carismatică, Olga Gulkova, SVP Lean and Innovation, a atras atenția avându-l alături pe Sergiu Neguț, co-fondatorul partenerilor nostri FintechOS. Ei au prezentat modul în care inovația poate fi integrata în sistemul bancar – în esență, asta înseamnă colaborarea noastră.

Ei au vorbit despre relația dintre bănci și fintech-uri, cum TBI Bank a fost prima bancă de pe piața din România care a lansat o platformă de e-commerce folosind identificarea video și semnătura electronică pentru a oferi clienților șansa de a cumpăra produse și a plăti pentru ele în doar 10-15 minute, 24/7, fără vizite la bancă.

Olga și Sergiu au discutat despre procesele complexe care au loc în spatele scenei și pe care oamenii nu le văd, dar care sunt cele mai importante pentru a furniza un produs viabil. De asemenea, au prezentat modul în care ideile se concretizează în produsele finale pentru a oferi clienților serviciul care le va ușura modul de a face cumpărături, despre modul în care aceste idei se adapteaza și ne îmbunătățesc stilul de viață. Nu este ușor, dar este provocarea pe care TBI Bank și partenerii săi au îmbrățișat-o.

Evenimentul a reunit bănci, companii fintech, companii de software, precum și inventatori. A fost un pariu palpitant, unul câștigător, așa cum se întâmplă adesea când căutătorii de inovație împart scena.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor