• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Ce se schimba la TBI? Nimic, dar totul! TBI dezvaluie noua arhitectura de brand

Bucuresti, Noiembrie 2020 – TBI isi redefineste arhitectura de brand si canalele de vanzare, simplificand structura produselor pe care le ofera clientilor, prin TBIBankTBIPay si TBIMoney, pastrand neschimbate viteza si eficienta serviciilor, varietatea si incluziunea produselor si experienta oferita clientilor, prin care se diferentiaza de restul pietei.

Avind TBI in centru, compania separa canalele si produsele, punandu-le sub un brand dedicat care descrie clar ce reprezinta si ce ofera, imbunatatind astfel experienta clientilor. Astfel, in viitor, compania va avea mai multe entitati juridice, produse si servicii, toate construite sub umbrela TBI.

Sucursalele TBI din Romania, unde clientii pot deschide un depozit sau pot primi imediat un credit in numerar, vor continua sa opereze sub brandul TBI Bank. De asemenea, vor continua sa serveasca clientii corporate ai companiei. Scopul produselor TBI Bank va ramine simplu si clar, insa brandul se conecteaza cu o gama larga si variata de clienti.

Fostele sucursale fara numerar TBICredit, unde clientii pot solicita doar imprumuturi, vor fi redenumite TBIMoney. Acesta va fi canalul in care creditele de nevoi personale sunt primordiale si va servi drept puncte de vanzare pentru clientii care prefera sa vina in sucursale din toate orasele mari din Romania.

In ceea ce priveste TBIPay, aceasta va fi noua denumire a solutiilor de finantare de la punctele de vanzare. Astfel, clientii pot achizitiona acum ceea ce isi doresc, online sau in magazin, si platesc ulterior in rate adecvate propriului buget. In acelasi timp, TBIPay este o solutie care ii ajuta pe comercianti sa vanda mai mult, sa-si creasca vanzarile in lumea fizica si digitala, combinand astfel produsele financiare cu tehnologia. TBIPay este conceput pentru a se potrivi nevoilor micilor si marilor comercianti, indiferent de industria in care opereaza – de la centre medicale la magazine de mobila si electronice – si va oferi servicii integrate acestora si clientilor nostri comuni in viitor.

In ultimii ani, TBI Bank a parcurs o transformare ambitioasa si ofera acum cele mai bune servicii romanilor din toate categoriile sociale. Ei stiu ca se pot baza pe serviciile noastre de calitate – de acum inainte vor sti, de asemenea, exact la ce sa se astepte de la fiecare dintre produsele si canalele noastre de vanzare. Suntem convinsi ca noua noastra arhitectura de brand ofera mai multa simplitate clientilor nostri si vom continua sa incorporam produse si solutii din ce in ce mai convenabile sub numele TBI. Primul de acest fel, TBIDuo, este deja disponibil pentru clientii nostri. TBIDuo permite persoanelor care nu sunt eligibile sa primeasca un imprumut sa primeasca o suma cu increderea unui codebitor”, spune Gergana Staykova, SVP, Lending and Distribution la TBI Bank.

Rebranding-ul si extinderea locatiilor noastre fizice va avea loc treptat, anul urmator. Nu trebuie sa fie semnate noi contracte cu clientii deja existenti sau sa fie aduse modificari contractelor in vigoare. De asemenea, TBI va lansa tot mai multe servicii si produse integrate pentru a extinde ofertele noastre. Urmariti site-ul TBI Bank si canalele social media pentru noutati si mai multe informatii.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor