• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Februarie pe scurt

In luna ianuarie am lansat noul nostru buletin lunar. Este felul nostru de a te tine la curent despre ceea ce facem, intr-un limbaj mai accesibil si mai simplu si ne-am propus sa facem acest lucru la inceputul fiecarei luni, respectand promisiunea de a fi mai centrati pe client si mai transparenti. Speram ca buletinul iti va fi util si, nu uita, orice fel de feedback este bine-venit. Asadar, iata o recapitulare rapida despre ce s-a intamplat in februarie si o privire asupra planurilor noastre pentru urmatoarele luni.

 

Luna februarie la TBI Bank, pe scurt
Februarie este luna iubirii,
si plina de iubire a si fost.

 

Ce am realizat

4finance in deplasare
TBI Bank are angajati in 15 tari diferite din toata Europa. Unul dintre lucrurile care ne unesc este angajamentul de a oferi cele mai bune servicii clientilor nostri. Dar mai exista ceva: iubim Bulgaria. Asa ca, atunci cand ne-am oferit sa gazduim urmatoarea intalnire a grupului 4finance, am profitat de oportunitatea de a prezenta Bulgaria colegilor nostri. Stai putin, 4finance a avut o intalnire in deplasare?

Asa cum poate stii deja, suntem parte a 4finance, lider global in finantarea digitala, cu operatiuni in 16 state din toata lumea – Argentina, Mexic, Finlanda sau Armenia, ca sa numim doar cateva. La fiecare trei luni, seniorii companiei se intalnesc pentru a evalua ce obiective au fost atinse si cum ne putem apropia mai usor de inimile clientilor. De aceasta data, punctul de intalnire al colegilor nostri a fost Sofia si inca ce intalnire a fost!

Toti participantii la intalnire s-au bucurat de o sedere placuta in capitala Bulgariei, pregatita minutios de o echipa dedicata. Timp de doua zile au fost stabilite strategiile si planurile de executie, proiectele viitoare si a fost si ceva dans:) Faimosii trandafiri bulgaresti in forma de ciocolata (da, exista asa ceva) si ceai au fost cadoul nostru pentru oaspetii si colegii nostri de la 4finance. Speram ca toate aceste detalii si ospitalitatea noastra i-au facut sa iubeasca Bulgaria la fel de mult ca noi. Si, in caz ca te intrebi cum aratam dansand hora traditionala bulgareasca, poti vedea aici.

Premiul pentru inovatie in fintech – bifat
Ca tot am vorbit despre 4finance: Faptul ca suntem parte dintr-o companie globala ne ofera oportunitatea de a fi implicati in proiecte internationale importante. Asa a fost si cazul cu Hub-ul de Plati al TBI Bank, un sistem realizat in intregime in interiorul companiei, de catre echipele noastre de Plati si IT, care au dedicat multe ore suplimentare acestui proiect.

Hub-ul de Plati are ca scop sa ofere tranzactii rapide in euro clientilor 4finance si le permite acestora sa primeasca in timp real aprobare pentru imprumuturile solicitate. Acum, asta ar putea suna putin plictisitor, dar este in primul rand un exemplu despre cum punem clientii in centrul a tot ceea ce facem. In al doilea rand, recent, intr-o competitie dura cu multe alte banci, am primit premiul Proiectul IT al anului in sectorul bancar din Bulgaria. Nu mai e nevoie sa spunem ca suntem fericiti si mandri. Ceea ce lipseste este o petrecere mare la birou pentru a sarbatori premiul, dragi colegi din IT.

Laptopuri noi si un robot pentru copiii din Veliko Tarnovo
Ca sa nu ii facem pe colegii nostri din departamentul IT sa para zgarciti, iata ceva ce arata contrariul: ei au decis recent sa conduca prin exemplu si sa se asigure ca urmatoarea generatie de ingineri este pregatita si generoasa. Am daruit cateva laptopuri si un robot nou-nout studentilor de la „Clubul Programatorilor” din Veliko Tarnovo, astfel incat sa poata demonstra ce au invatat in clasa.

Copiii sunt concentrati pe lucruri care depasesc asteptarile noastre – ei studiaza matematica, fizica si robotica pentru a intelege complet tehnologia. Suntem siguri ca drumurile noastre se vor mai intersecta :)

Unde am esuat

Prea mult lift
In paralel cu procesul de rebranding al birourilor noastre, recent am improspatat si imaginea sediilor TBI din Sofia – printre altele, au fost incluse cateva citate inspirationale menite sa convinga oamenii sa urce pe scari in locul liftului. Pana acum s-a inregistrat ceva progres printre colegii mai competitivi, dar inca mai e de lucru. Lifturile sunt prea mult folosite oricum ai privi lucrurile.

Promisiunea noastra

Mai multe oportunitati pentru e-commerce
Ce ai facut in weekend-uri? Ski, te-ai uitat prea mult la Netflix, ai calatorit? Orice ai fi facut, a fost mai bine decat pentru colegii nostri de la departamentul de e-commerce. Ei au muncit multe ore suplimentare si si-au petrecut weekend-urile la birou pentru a se asigura ca noua noastra platforma inovatoare de e-commerce este gata si functionala. Aceasta ofera non-stop plata in rate la POS (point-of-sale) si deja ne-a facut cel mai mare creditor online la POS din Romania. Un punct atractiv la acest produs este ca este dedicat atat magazinelor online (le ajutam sa vanda mai mult), cat si clientilor finali (ii ajutam sa cumpere bunuri). Si mai interesant e ca deja o testam si la cativa comercianti mari din Bulgaria. Si ce se intampla dupa ce toate imbunatatirile sunt implementate? Ei bine, tot mai multi comercianti si clienti finali fericiti vor avea acces la el. Weekend-uri bine petrecute, colegi din e-commerce!

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor