• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Finovate 2018 prezinta ultimele tendinte si inovatii fintech

Reprezentanții TBI Bank au luat parte la cel mai mare eveniment fintech din Europa: Finovate 2018. In fiecare an, Finovate Europe reuneste peste 1000 de profesionisti in servicii financiare, 70 de companii si 120 de speakeri pentru a discuta despre ultimele tendinte din lumea fintech.

Evenimentul din acest an a avut loc in perioada 6 – 9 martie in Londra. Petr Baron CEO, TBIF, și Olga Gulkova, SVP Lean & Innovation, au avut sansa de a afla mai multe despre ultimele tendinte si inovatii in industria financiara de la 120 de experti fintech.

“Inovatiile fintech continua sa apara intr-un ritm alert si nu ne putem permite sa ramanem in urmă. Invatam, adoptam, facem greseli, mai invatam, mergem mai departe si ii facem fericiti pe clienti”, a declarat Petr Baron, impartasind impresii din cadrul forumului.

Peste 1400 de persoane au participat la evenimentul care reuneste tehnologia de ultima generatie in domeniul bancar, financiar si sisteme de plata intr-un format unic, elocvent, oferind participantilor sansa de a lua parte la sesiuni si ateliere tematice. Finovate 2018 s-a axat pe prezentarea noilor reglementari din industria financiara, tehnologia blockchain si criptomonede, creditarea digitala, AI si viitorul serviciilor financiare.

“In opinia mea, partea cea mai valoroasa a evenimentului este networking-ul: invatam din reusitele si esecurile, practicile si realizarile celuilalt. Inovatia vine odata cu practica, analiza si “fierbere” constanta din mediul fintech “, spune Olga Gulkova.

Unii dintre partenerii de incredere ai TBI Bank, cum ar fi 11: FS – consultant digital și Softelligence – furnizor de aplicatii software e-business, au fost speakeri la Finovate 2018.

11: FS este compania care a ajutat la construirea infrastructurii tehnologice a TBI Bank, temelia proiectelor noastre actuale.

Softelligence este furnizorul sistemului care sustine abordarea centrata pe client a TBI. Impreuna cu acesti parteneri, TBI a pus la dispozitie un proces complet de identificare online a clientilor si o solutie de creditare 100% digitala in Romania, iar, in curand vom prezenta aceasta optiune si in Bulgaria.

“Speram ca anul viitor vom fi alaturi de partenerii nostri pe scena, prezentand impreuna proiectele noastre de succes”, a adaugat Gulkova.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor