• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Inovatia fintech este recompensata: TBI Bank primeste premiul Proiectul IT al anului

La TBI Bank, imbratisam inovatia si ne-am luat angajamentul sa asiguram clientilor si partenerilor nostri servicii rapide la cea mai ridicata calitate. Suna ca un cliseu – la fel si in ceea ce priveste abilitatea noastra de a gandi global si de a fi adaptabili la provocarile noii lumi fintech. Dar uneori cliseele sunt reale si uneori noi le transformam in praf de stele.

Acesta a fost cazul recent, cand TBI Bank a primit premiul pentru Proiectul IT al anului in sistemul bancar, pentru Payment Hub – un sistem automat de plati. L-am dezvoltat pentru companiile din grupul nostru, 4finance, din Finlanda, Letonia, Lituania si Spania. Castigarea acestui premiu important intr-o competitie stransa cu unii dintre jucatorii majori de pe piata este o reusita extraordinara, precum si o recunoastere uriasa pentru echipele noastre de Plati si IT si viziunea lor globala.

Ce fel de solutii ofera Payment Hub, te-ai putea intreba! Din moment ce TBI Bank ofera tranzactii rapide in euro, clientii 4finance pot primi imprumuturile aprobate in conturile lor bancare in timp real. Este un proces complet automatizat, care ne permite sa diminuam interventia umana si riscul operational. Pe scurt, Payment Hub este un sinonim pentru eficienta si profitabilitate, din moment ce rata de recuperare a investitiei a ajuns la 200% in doar 10 luni. Este construit pe un sistem complicat de solutii IT, dar hai sa nu te plictisim cu detalii.

„Scopul TBI Bank este sa devina creditorul digital de ultima generatie si Payment Hub demonstreaza ca aceasta nu este doar o afirmatie, ci o realitate. Este de asemenea un exemplu despre cum noi furnizam servicii bancare de prima clasa. Pentru noi, viitorul fintech este astazi”, a spus Nikolay Spasov, Chief Operating Officer, la primirea premiului de la Stamen Yanev, CEO al InvestBulgaria, ministru al Economiei.

„Avand clientii in centrul a tot ceea ce facem, cu Payment Hub oferim un canal sigur pe care acestia se pot baza”, spune Andrew J Zeller, VP al 4finance Group. „Prin acest instrument putem plati instantaneu si creste eficienta operationala in zona unica de plati in euro (Single Euro Payments Area – SEPA)”.

De la sine inteles ca suntem bucurosi si mandri de aceasta realizare si recunoastere a muncii noastre – atat in cadrul 4finance Group, cat si in mediul fintech din Bulgaria. Tineti-o tot asa, dragi colegi din IT!

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor